Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 102 Sarjana dalam Logistik 2023

102 Sarjana Program dalam Logistik 2023

Gambaran keseluruhan

Bidang logistik dianggap telah telah berasal dalam angkatan tentera empayar Rom dan Byzantine. Logistik masa kini memerlukan kemahiran organisasi yang baik, keupayaan penaakulan cepat dan kemahiran menganalisis yang sangat baik. Bidang Logistik memperkatakan pengurusan barangan dan recourses, pengeluaran, pembungkusan, pengangkutan, dan juga keselamatan. Jika anda berminat dalam kerjaya yang pelbagai dan keluar, anda boleh mempertimbangkan untuk mengambil Ijazah Sarjana Logistik.

Terdapat banyak submedan untuk kajian Logistik, yang utama ialah logistik tentera, logistik perniagaan, pengurusan gudang dan logistik kecemasan. Ijazah dalam Logistik boleh melengkapkan ijazah dalam bidang-bidang lain, seperti pengurusan rangkaian bekalan, inventori dan pemasaran. Bercakap lebih daripada satu bahasa boleh membantu anda maju dalam bidang logistik antarabangsa.

Jika anda ingin menyempurnakan kemahiran mengatur dan berkomunikasi anda, mengapa tidak mempertimbangkan ijazah sarjana dalam Logistik.Anda boleh memilih di antara universiti-universiti di seluruh dunia, yang dibentangkan di bawah. Sila lihat pada maklumat yang diberikan serta dalam mencari program yang terbaik untuk anda!

Baca lagi

Penapis

  • Sarjana
  • Pengajian Pentadbiran
  • Logistik
Bidang pengajian
  • Pengajian Pentadbiran (102)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian