Keystone logo

1 Sarjana Program dalam Pelancongan dan Hospitaliti Hospitaliti Latihan Kakitangan Persendirian 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Pelancongan dan Hospitaliti
  • Hospitaliti
  • Latihan Kakitangan Persendirian
Bidang pengajian
  • Pelancongan dan Hospitaliti (1)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Sarjana Program dalam Pelancongan dan Hospitaliti Hospitaliti Latihan Kakitangan Persendirian

Setelah menerima ijazah sarjana muda, beberapa siswazah melanjutkan pelajaran menerusi program ijazah sarjana. Dengan ijazah sarjana, pelajar menjadi lebih khusus daripada sebelum dan mendapat pemahaman yang lebih mendalam tentang topik pilihan mereka. Oleh itu, banyak gelaran sarjana menjurus kepada prospek kerja yang lebih tinggi.

Apakah Master dalam Latihan Kakitangan Persendirian? Banyak perniagaan, terutamanya dalam industri perhotelan dan perkhidmatan, memerlukan latihan khusus syarikat untuk setiap kakitangan. Pelajar yang mengejar Sarjana dalam latihan Staf Swasta belajar bagaimana untuk menjalankan latihan tersebut. Kursus boleh merangkumi perkhidmatan, pengurusan perniagaan, dan juga latihan di tempat. Sesetengah program juga memerlukan pelajar melengkapkan tesis untuk tamat pengajian. Program boleh berlangsung antara 14 bulan dan dua tahun, bergantung kepada bilangan jam pelajar mengambil setiap istilah.

Graduan dengan Sarjana dalam Latihan Kakitangan Swasta boleh mendapat kemahiran pengurusan yang cemerlang yang mengesan majikan. Lagipun, graduan ini biasanya mempunyai kemahiran komunikasi yang sempurna dan kebolehan untuk organisasi maklumat.

Memandangkan banyak universiti yang berbeza menawarkan ijazah sarjana ini, tidak ada kos rata untuk Sarjana dalam Latihan Kakitangan Persendirian. Pelajar membayar kadar yang berbeza bergantung kepada institusi dan kewarganegaraan pelajar. Adalah penting bagi calon pelajar untuk memeriksa dengan pilihan universiti mereka untuk menentukan kos yang berpotensi.

Syarikat-syarikat besar boleh menyewa orang dengan Sarjana dalam Latihan Kakitangan Persendirian untuk menjadi jurulatih, mewujudkan dan mengawasi program latihan sepenuh masa. Graduan lain dengan ijazah ini lebih suka menjadi perunding yang syarikat kecil membawa masuk untuk membaik pulih program latihan mereka dalam masa yang singkat. Ramai graduan dengan Sarjana dalam Latihan Kakitangan Swasta bekerja dalam industri perhotelan dan perkhidmatan. Walau bagaimanapun, terdapat keperluan dalam teknologi, perjalanan, dan sektor lain juga.

Pelajar boleh mendapatkan Master dalam Latihan Kakitangan Persendirian dari mana-mana sahaja. Mereka boleh memilih dari program dalam talian, universiti tempatan, atau kolej di seluruh dunia. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.