Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 14 Sarjana dalam Kesihatan 2023

14 Sarjana Program dalam Kesihatan 2023

Gambaran keseluruhan

Tamat pengajian ijazah sarjana muda, pelajar boleh mendaftar dalam program Master Profesional untuk mencapai matlamat kerjaya mereka. Ini jalan kajian direka untuk menawarkan kedua-dua pendidikan yang ketat dan pengalaman kerja yang berharga dalam bidang pilihan pelajar yang 's.

Apakah Sarjana dalam Pengajian Profesional Kesihatan? Ijazah ini menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam bidang kesihatan. Oleh itu, pelbagai kursus secara umumnya termasuk dalam kurikulum, dari kelas pada pemakanan dan senaman untuk fisiologi dan kesihatan mental. Apabila diambil bersama-sama, kursus-kursus yang membantu mewujudkan asas untuk memahami setiap pelajar, yang mereka kemudian boleh memohon dalam situasi praktikal semasa bekerja pekerjaan atau latihan untuk pelbagai organisasi yang berkaitan dengan kesihatan. Membayangi profesional kesihatan memberi pelajar peluang untuk menemui niche mereka dalam bidang itu dan juga rangkaian untuk peluang kerjaya selepas tamat pengajian.

Mungkin kelebihan terbesar untuk mengambil ijazah ini adalah kesan yang sangat bermanfaat kepada orang lain 'sungguh membuat mungkin. Dengan pengetahuan dan pengalaman yang diperolehi melalui jalan ini pengajian, pelajar boleh terus mempunyai kesan sebenar ke atas kesihatan dan kualiti hidup pelanggan atau pesakit mereka.

Setiap sekolah yang menawarkan Master Profesional dalam Kajian Kesihatan akan mempunyai kos yang berbeza yang berkaitan dengan pendaftaran dan pendaftaran. Maklumat khusus mengenai kos program 's boleh ditentukan dengan menghubungi pejabat kemasukan itu.

Sarjana Pengajian Profesional Kesihatan boleh berfungsi sebagai steppingstone untuk pelbagai kerjaya yang berbeza. Salah satu aplikasi yang paling biasa Muda ini adalah kerjaya dalam kesihatan pekerjaan. Graduan boleh mendapatkan kerja sebagai perunding kepada jabatan sumber manusia, membantu untuk memastikan bahawa syarikat-syarikat dan firma menjaga kesejahteraan pekerja mereka ke tahap sebaik mungkin.Pelajar juga boleh meneruskan kerja sebagai juruaudit risiko kesihatan untuk mengesan dan mengurangkan tabiat yang tidak sihat di tempat kerja. Graduan yang membuat keputusan mereka mahu untuk menjalankan amalan perubatan boleh mempunyai asas yang kukuh daripada pengetahuan di tempat untuk latihan sekolah perubatan mereka.

Pelajar bagi siapa Sarjana dalam Pengajian Profesional Kesihatan bunyi seperti patut yang baik adalah digalakkan untuk memohon. Pangkalan data kami program boleh membantu anda mencari sekolah yang terbaik akan sepadan dengan kedua-dua jadual anda dan matlamat kerjaya anda. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lagi

Penapis

 • Sarjana
 • Pengajian Profesional
 • Kesihatan
Bidang pengajian
 • Pengajian Profesional (14)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian