Keystone logo

7 Di kampus Sarjana Program dalam Keselamatan Makanan 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Penjagaan Kesihatan
  • Sains Pemakanan
  • Sains Makanan
  • Di kampus
Bidang pengajian
  • Penjagaan Kesihatan (7)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

    Di kampus Sarjana Program dalam Keselamatan Makanan

    Kerana makanan adalah satu keperluan hidup asas, ia mesti disimpan selamat dari pencemaran untuk mencegah penyakit atau jangkitan. pakar keselamatan makanan ditugaskan untuk memerhati dan menguji sampel makanan bagi memastikan integriti produk untuk melindungi penduduk umum.

    Tuan A diperolehi selepas pelajar melengkapkan program ijazah sarjana muda. Untuk mendapatkan tuan, anda biasanya perlu melengkapkan 12 hingga 18 kursus kolej yang sering melibatkan melengkapkan ujian komprehensif dan / atau tesis.

    Pembelajaran di kampus merujuk kepada menghadiri kelas secara peribadi. Ia biasanya melibatkan pergi ke kelas dan kuliah tradisional, mengambil bahagian dalam aktiviti kumpulan, dan melibatkan diri dengan fakulti dan rakan sebaya secara peribadi. Pembelajaran di kampus juga selalunya merangkumi akses kepada makmal, perpustakaan dan sumber kampus lain seperti kelab pelajar, pejabat perkhidmatan kerjaya dan pusat rekreasi.