Keystone logo

1 Sarjana Program dalam Pelancongan dan Hospitaliti Pengurusan Taman dan Rekreasi Kepimpinan Luaran 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Pelancongan dan Hospitaliti
  • Pengurusan Taman dan Rekreasi
  • Kepimpinan Luaran
Bidang pengajian
  • Pelancongan dan Hospitaliti (1)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Sarjana Program dalam Pelancongan dan Hospitaliti Pengurusan Taman dan Rekreasi Kepimpinan Luaran

Ijazah induk biasanya memerlukan mana-mana dari satu hingga tiga tahun belajar setelah seorang pelajar memperoleh ijazah sarjana muda. Program boleh mempunyai sama ada fokus profesional atau kajian. Mereka boleh didapati di hampir mana-mana bidang subjek.

Apakah Master dalam Kepimpinan? Ijazah pendidikan tinggi ini mengajar kemahiran kepimpinan untuk pendidik luar dan pencari pengembara. Pelajar boleh belajar untuk memudahkan pengalaman luar dan membangunkan kemahiran hidup. Kebanyakan program menawarkan kursus yang membawa pelajar ke luar, di mana mereka bekerja dengan kumpulan kecil, menjalankan penyelidikan dan mengambil bahagian dalam perbincangan kelas. Pelajar mungkin mengambil kursus dalam teori dan falsafah pendidikan pengalaman, prinsip dan amalan kepimpinan, pemprosesan dan fasiliti kumpulan, ubat padang gurun, pengawasan alam sekitar dan etika. Ijazah ini cenderung untuk menarik para peminat luar semua jenis.

Orang dalam program ini boleh mengembangkan banyak kemahiran yang menarik. Mereka sering menjadi mahir dalam perubatan padang pasir, yang akan menyediakan mereka untuk menggunakan sumber yang terhad untuk menangani situasi perubatan kecemasan. Pelajar juga boleh belajar memimpin dan mendengar.

A Master in Outdoor Leadership hanya boleh didapati di universiti tertentu. Kursus boleh berbeza-beza, bergantung kepada program. Oleh sebab itu, pelajar digalakkan untuk menghubungi sekolah pilihan mereka untuk mendapatkan maklumat tentang kos.

Terdapat peluang menarik untuk seseorang yang mempunyai ijazah sarjana dalam kepimpinan luar. Pelajar biasanya mempelajari kemahiran penyelidikan yang berharga yang membolehkan mereka menyumbang kepada pengetahuan yang mengelilingi pengembaraan luar. Mereka memperoleh satu set kemahiran yang unik yang menyediakan mereka untuk pelbagai peluang pekerjaan yang menghairankan, walaupun fokus program khusus. Graduan mungkin mendapati diri mereka layak untuk jawatan yang menarik, seperti pengajar kelangsungan hidup, jurugambar petualangan dan penulis, pengurus sumber semula jadi, pengatur program rekreasi, pengemudi rekreasi atau pengaturcara luar sekolah kelas.

Sarjana dalam Kepimpinan Luaran adalah ijazah yang ditawarkan hanya di universiti terpilih. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.