We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

17 Sarjana Program dalam Pengangkutan dan Logistik Pengangkutan Kejuruteraan Pengangkutan 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Pengangkutan dan Logistik
  • Pengangkutan
  • Kejuruteraan Pengangkutan
Bidang pengajian
  • Pengangkutan dan Logistik (17)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Program dalam Pengangkutan dan Logistik Pengangkutan Kejuruteraan Pengangkutan

Ramai pelajar memasuki program untuk mendapatkan ijazah sarjana dalam bidang kejuruteraan pengangkutan untuk memohon ijazah kejuruteraan mereka atau pengalaman profesional untuk mobiliti. Program ini menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam industri automotif dan aeronautik.

Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Kejuruteraan Pengangkutan? Ini ijazah lanjutan memberikan pelajar pengetahuan yang mendalam tentang reka bentuk dan sistem pengangkutan. Pelajar yang berminat untuk kenderaan prototaip, reka bentuk automotif, kenderaan komputer bersepadu dan sistem pesawat, kejuruteraan kelayakan terbang dan sistem keselamatan akan mencari kerja kursus dan projek-projek pembangunan yang tidak ternilai. Peserta Program belajar prototaip dan reka bentuk kemahiran untuk kereta, lori, kenderaan khas dan kapal terbang, serta pensijilan dan piawaian undang-undang yang diperlukan untuk keselamatan dan untuk peraturan kerajaan dan alam sekitar.Graduan disediakan untuk kerjaya kejuruteraan dalam industri auto dan syarikat penerbangan, dan juga banyak institusi kawal selia dan kerajaan.

Program ijazah sarjana ini memberi manfaat kepada kedua-dua pelajar kejuruteraan dan jurutera telah mengejar kerjaya yang ingin membangunkan kemahiran reka bentuk mobiliti khusus dan pengetahuan yang diperlukan untuk bekerja dalam standard pengawalseliaan. Graduan adalah di kelebihan berbanding individu yang mempunyai pengalaman kejuruteraan yang lebih umum apabila memohon jawatan dalam industri pengangkutan.

Setiap institusi akan mempunyai keperluan program sendiri untuk kos dan jangka masa, tetapi kebanyakan program mengambil masa lebih kurang dua tahun untuk disiapkan. Kos bergantung kepada setiap sekolah. Pelajar yang berminat perlu menyelidik setiap institusi untuk memastikan keperluan mereka dipenuhi.

Graduan Program mempunyai pelbagai pilihan kerjaya dalam reka bentuk dan sistem pengangkutan.Ramai graduan memilih untuk memasuki industri automotif, menggunakan kemahiran mereka untuk mencipta prototaip untuk kereta baru atau reka bentuk untuk sistem automatik di dalam kenderaan. Industri penerbangan adalah juga terbuka kepada graduan, menawarkan kerjaya dalam reka bentuk pesawat, serta kerjaya yang bekerja dengan banyak sistem komputer bersepadu dalam kapal terbang, menara, radar dan peralatan komunikasi. Jurutera dengan ijazah ini adalah permintaan yang tinggi dalam banyak agensi-agensi kerajaan dan pengangkutan swasta juga.

Terdapat pilihan antarabangsa untuk jurutera yang berminat dalam ijazah sarjana pengangkutan. Pangkalan data kami yang luas boleh mengarahkan bakal pemohon bagi memperuntukkan institusi. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.