Keystone logo

58 Sarjana Program dalam Pengajian Teknologi Sains Komputer Kejuruteraan Komputer 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Pengajian Teknologi
  • Sains Komputer
  • Kejuruteraan Komputer
Bidang pengajian
  • Pengajian Teknologi (58)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Program dalam Pengajian Teknologi Sains Komputer Kejuruteraan Komputer

Kejuruteraan komputer menggabungkan disiplin akademik Kejuruteraan Elektrik dan Sains Komputer untuk membangunkan sistem komputer baru. Sarjana Kejuruteraan Komputer graduan menggabungkan pemahaman mereka tentang perkakasan dan perisian komputer untuk membangunkan komponen komputer baru atau menambah baik reka bentuk yang sedia ada. Ditawarkan di universiti-universiti dan institusi akademik di seluruh dunia, program Ijazah Sarjana Kejuruteraan Komputer menyediakan graduan untuk sangat dihargai, kerjaya lumayan dalam reka bentuk, pembangunan, penyelidikan dan pengujian perkakasan dan perisian komputer.

Sarjana Kejuruteraan Komputer pelajar mempunyai peluang untuk pakar dalam bidang kepakaran yang berbeza disiplin, dari Sistem Penjagaan Kesihatan untuk Robotik, Wireless Networks untuk Litar Bersepadu dan banyak lagi. Permohonan ke Program Sarjana Kejuruteraan Komputer harus memegang ijazah Sarjana Muda 's dalam mata pelajaran yang berkaitan.Ditawarkan melalui kaedah kajian pelbagai, program Ijazah Sarjana Kejuruteraan Komputer boleh mengambil bahagian masa, sepenuh masa, dalam talian atau melalui pembelajaran jarak jauh. Biasanya berpanjangan kira-kira dua tahun, program Ijazah Sarjana Kejuruteraan Komputer sering berujung dengan projek tesis, di mana pelajar menyiapkan projek individu atau kumpulan untuk meningkatkan mendalam, pemahaman teknikal mereka daripada kawasan tertentu Kejuruteraan Komputer.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana anda boleh terpakai bagi sesuatu program Sarjana Kejuruteraan Komputer di Azerbaijan, China, Estonia, Belanda, Turki, Amerika Syarikat, atau di negara-negara lain di seluruh dunia, tatal ke bawah dan Klik sini hari ini!