Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 45 Sarjana dalam Kejuruteraan Automotif 2023

45 Sarjana Program dalam Kejuruteraan Automotif 2023

Gambaran keseluruhan

Adakah anda berminat dalam mekanik Kejuruteraan? Adakah anda mempunyai ijazah dalam bidang sains dan sedang mengkaji peluang yang berbeza di lapangan? Kemudian Sarjana Kejuruteraan Automotif kemungkinan untuk anda! Disiplin ini dapat menyediakan pelajar dengan peluang kerjaya yang cemerlang dalam sektor awam dan swasta.

Kejuruteraan Automotif menggunakan Mekanikal, Kejuruteraan Elektronik dan Keselamatan untuk mereka bentuk dan menjalankan kereta, bas, motosikal, lori dan sebagainya. Sebagai pelajar mendapat Ijazah Sarjana dalam Kejuruteraan Automotif, anda akan mendapat pengetahuan yang penting dan kemahiran untuk membina, ujian dan pembaikan kenderaan. Sebagai sebahagian daripada program Sarjana Kejuruteraan Automotif, pelajar boleh menjadi pakar dalam bidang-bidang seperti penerbangan, tenaga dan pengangkutan, kejuruteraan hijau, reka bentuk pengangkutan, dan sistem automotif.

Laman web ini menyediakan anda dengan akses kepada beberapa program yang akan melayakkan anda untuk mendapatkan Ijazah Sarjana Kejuruteraan Automotif.Jadi klik pada mana-mana pautan dan meneruskan pelajaran anda dengan Ijazah Sarjana Kejuruteraan Automotif, hari ini!

Baca lagi

Penapis

  • Sarjana
  • Pengajian Kejuruteraan
  • Kejuruteraan Automotif
Bidang pengajian
  • Pengajian Kejuruteraan (45)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian