We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

97 Sarjana Program dalam Pengajian Kejuruteraan Kejuruteraan Alam Sekitar 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana
 • Pengajian Kejuruteraan
 • Kejuruteraan Alam Sekitar
Bidang pengajian
 • Pengajian Kejuruteraan (97)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Sarjana Program dalam Pengajian Kejuruteraan Kejuruteraan Alam Sekitar

  Industri persekitaran adalah salah satu industri yang paling pesat membangun hari ini, yang mewakili sebahagian yang berterusan lebih daripada ekonomi negara. Begitu juga, teknologi alam sekitar yang akan melalui pembangunan pesat dan menikmati pertumbuhan utama. Program Sarjana dalam bidang kejuruteraan alam sekitar meneroka isu-isu kesan manusia terhadap alam sekitar dan pembangunan teknologi baru bagi menangani cabaran-cabaran ini. Hanya jika kita memahami kerumitan kesan manusia, kita boleh berjaya menguruskannya dengan cara yang mampan. Mengambil Ijazah Sarjana dalam bidang kejuruteraan alam sekitar akan membuat anda seorang pakar dalam bidang yang dinamik ini.

  Program Sarjana dalam bidang kejuruteraan alam sekitar akan membimbing anda melalui beberapa isu alam sekitar menekan seperti penjanaan tenaga mampan dan boleh diperbaharui, perubahan iklim, pengurusan sisa, minum air atau peruntukan penuaan infrastruktur bandar.Program ini bertujuan untuk membawa bidang yang berbeza bersama-sama, menyediakan pelajar dengan latar belakang undang-undang, ekonomi dan sosial.

  Jika anda ingin menjadi sebahagian daripada penyelesaian yang besar pada masa depan dan berminat untuk mendapatkan pendidikan berkualiti dan berdaya saing, mengambil Ijazah Sarjana dalam bidang kejuruteraan alam sekitar! Carian melalui pilihan di bawah untuk mencari ijazah masa depan anda!