Keystone logo

22 Sarjana Program dalam Kajian Sukan dan Senaman Kejurulatihan Sukan 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Kajian Sukan dan Senaman
  • Kejurulatihan Sukan
Bidang pengajian
  • Kajian Sukan dan Senaman (22)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Program dalam Kajian Sukan dan Senaman Kejurulatihan Sukan

A 's ijazah sarjana sering langkah pertama dalam mendapatkan kedudukan profesional yang maju atau khusus. Program-program ini cenderung untuk menawarkan pengkhususan untuk pelajar yang telah memperoleh ijazah 's sarjana muda.

Apa yang Sarjana Sports Coaching? Program-program ini beroperasi dari hipotesis diuji bahawa keupayaan untuk membimbing dan memberi motivasi kepada atlet mungkin ditanam melalui kajian yang teliti dan pengalaman praktikal. kursus biasa sering meliputi topik dalam bidang psikologi, teori sukan dan pencegahan kecederaan. Sejak program-program ini cenderung untuk memberi tumpuan kepada pemerolehan kemahiran kejurulatihan, terdapat juga latihan sering praktikal yang melibatkan kepimpinan pasukan dalam persekitaran yang kompetitif. Seseorang juga mungkin mengharapkan untuk memperoleh nasihat daripada jurulatih yang berjaya dan profesional industri bersama idea daripada ahli-ahli teori dan pendidik. Penyelidikan dan pembangunan kertas untuk penerbitan dalam jurnal profesional juga sering menjadi tumpuan program-program ini.

Latihan kemahiran ditapis semasa yang memperoleh Ijazah Sarjana Muda Sports Coaching mungkin termasuk keupayaan untuk memberi motivasi kepada individu dan kumpulan. Kemahiran organisasi dan komunikasi perlu untuk melengkapkan kebanyakan program master 's juga sering datang dalam berguna dalam pelbagai aplikasi.

darjah Coaching sering pelaburan yang besar dalam satu 's masa depan. Pastikan anda tahu skala pelaburan anda dengan menghubungi jabatan yang berkenaan di setiap institusi sebelum memohon.

Kebanyakan individu yang mengejar ijazah 's master dalam mata pelajaran ini berbuat demikian dengan niat untuk menjadi seorang jurulatih olahraga. Ini adalah jawatan kepimpinan sering memerlukan tahap yang tinggi ketahanan fizikal dan tenaga daripada calon. graduan mungkin mencari pekerjaan sebagai pembantu jurulatih atau jurulatih pakar dalam bidang yang berkaitan dengan ijazah. Individu-individu ini sering membimbing atlet dengan nasihat yang didorong oleh data dan berkomunikasi dengan menguruskan jurulatih.

Sebuah cinta sukan mungkin menjadi asas untuk kerjaya akademik yang berjaya. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.