We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

90 Sarjana Program dalam Pengajian Teknologi Kecerdasan Buatan 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana
 • Pengajian Teknologi
 • Kecerdasan Buatan
Bidang pengajian
 • Pengajian Teknologi (90)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Sarjana Program dalam Pengajian Teknologi Kecerdasan Buatan

  Mendaftar dalam program sarjana selepas mendapat ijazah sarjana muda dapat memberikan pengetahuan yang tinggi kepada pelajar dalam mata pelajaran yang meningkatkan karier mereka. Ijazah ini boleh melayakkan pelajar sebagai pakar dalam bidang pilihan mereka dan membuat mereka layak untuk pemilihan pekerjaan bergaji tinggi daripada jika mereka hanya mempunyai ijazah sarjana muda.

  Apakah Master dalam Kecerdasan Buatan? Ia adalah satu program yang direka untuk memberi pelajar pemahaman yang lebih mendalam tentang teknologi dan cara memohon logik untuk mencipta kecerdasan buatan. Pelajar boleh mengkaji mekanik seperti kejuruteraan dan robotik sambil mencuba kursus yang menerokai prinsip-prinsip logik, pengaturcaraan, dan kecerdasan. Setiap kursus biasanya memberikan pelajar pengetahuan mendalam tentang aspek pembelajaran mesin dan mengajar mereka untuk membuat dan memprogramkan projek unik untuk bidang kecerdasan buatan.

  Ramai kemahiran boleh dibangunkan semasa program induk yang boleh membawa kepada pekerjaan bergaji tinggi dan kemajuan kerjaya pada masa hadapan. Pelajar boleh membangunkan kemahiran berfikir kritis dan teknologi yang membantu mereka cemerlang dalam bidang kerjaya mereka, dan mereka juga boleh belajar kebolehan menyelesaikan masalah yang penting.

  Kerana ia boleh mengambil masa mana saja dari satu hingga tiga tahun untuk menyelesaikan ijazah sarjana, kosnya berubah secara drastik. Setiap sekolah berbeza dan mempunyai yuran pengajian yang ditetapkan sendiri, dan lokasi kelas juga boleh menjejaskan harga.

  Bidang kecerdasan buatan relatif baru dan menarik, dan sejumlah kerjaya menarik tersedia untuk mereka yang mempunyai ijazah yang tepat. Sesetengah pelajar boleh memilih untuk bekerja sebagai jurutera perisian, sementara yang lain lebih suka kerjaya sebagai penganalisis. Ramai yang mencari jawatan sebagai pemaju. Pekerjaan yang bekerja dengan aplikasi pembelajaran mesin juga boleh didapati, dan peluang kerjaya baru terus muncul apabila pasaran berkembang.

  Mengimbangi kehidupan peribadi dengan pendidikan adalah cabaran bagi ramai pelajar. Sejumlah universiti telah mula menawarkan kelas dalam talian untuk memberi pelajar fleksibiliti yang mereka perlukan untuk berjaya. Untuk mencari universiti yang memenuhi keperluan anda, cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.