Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 7 Sarjana dalam Pengajian Muzium 2023

7 Sarjana Program dalam Pengajian Muzium 2023

Gambaran keseluruhan

A ijazah sarjana 's adalah kursus pengajian yang membolehkan pelajar untuk mengambil pelajaran mereka dalam bidang yang diberikan kepada satu tahap di atas apa yang mungkin di kolej. Pelajar berminat untuk melanjutkan pendidikan yang lebih tinggi untuk membina kerjaya yang berjaya sering membuat keputusan untuk mendaftar dalam program ijazah sarjana 's.

Apakah Sarjana dalam Pengajian Muzium? Kursus pengajian adalah terutamanya menarik kepada pelajar bersemangat mengenai sejarah dan pengalaman muzium, kerana kerja kursus memberi tumpuan sepenuhnya kepada elemen-elemen ini. Walaupun setiap program adalah unik, kebanyakan sekolah memerlukan kursus dalam sejarah, antropologi dan reka bentuk pameran. Matlamatnya adalah untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya yang bekerja di muzium, supaya organisasi dan kemahiran pengurusan juga menegaskan.

Salah satu faedah utama untuk melengkapkan sarjana 's ijazah dalam pengajian muzium adalah tahap kepakaran pendidikan ini menyediakan. Pelajar yang mahir dalam kedua-dua teori dan amalan berjalan muzium yang berjaya.Walaupun ini adalah satu set kemahiran yang khusus, banyak pengalaman yang juga boleh digunakan untuk lain-lain bidang dan tugas.

Kos memperolehi Sarjana dalam Pengajian Muzium berbeza-beza, kerana masing-masing mempunyai program tuisyen yang sedikit berbeza. Dalam usaha untuk mendapatkan rasa yang lebih baik bagi kos mendaftar dalam program tertentu, kemasukan hubungi pejabat sekolah 's.

A induk 's dalam kajian muzium terus meminjam dirinya kepada banyak profesion yang menjadikan muzium mungkin. Ini termasuk kurator, pengarah muzium, pemandu dan pereka pameran. Setelah siap jalan pengajian, graduan bersedia sepenuhnya untuk memulakan berjalan, menyimpan, mengekalkan dan muzium. Pengarah Muzium sentiasa berusaha mencari untuk graduan baru dan bercita-cita tinggi daripada program-program ini untuk mengisi tempat pada kakitangan mereka.

Pelajar-pelajar yang berminat dalam bidang kajian muzium adalah digalakkan untuk memohon.Pangkalan data kami mengandungi banyak sekolah-sekolah yang menawarkan program Sarjana Muzium Kajian, dan boleh membantu anda menyempitkan senarai calon. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lagi

Penapis

  • Sarjana
  • Pengajian Seni
  • Ilmu Muzium
  • Pengajian Muzium
Bidang pengajian
  • Pengajian Seni (7)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Bidang pengajian yang berkaitan