Keystone logo

2 Sarjana Program dalam Genoa, Itali untuk 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana
 • Itali
Bidang pengajian
  Bahasa (0)Sains Hayat (0)Pengajian Ekonomi (0)Fesyen (0)Kajian Sukan dan Senaman (0)
 • Pengajian Kejuruteraan (1)
 • Kemahiran Hidup (0)Kemajuan Diri (0)Pengajian Kemampanan (0)Pengajian Kemanusiaan (0)
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

  Popular degree type

  Popular study format

  Sarjana Program dalam Genoa, Itali

  Bandar Genoa terkenal dengan pendidikan yang berkualiti dalam bidang perubatan, falsafah, seni, undang-undang dan teologi. Universiti Genoa menawarkan satu tempat penyelesaian dengan keperluan pendidikan yang menyeluruh daripada pelajar yang mendapatkan ijazah dalam pelbagai bidang. Bandar ini juga mempunyai pelbagai institusi penyelidikan seperti Itali Institut Teknologi. Salah satu daripada bandar-bandar besar Itali. Genova adalah terkenal untuk kepentingan pentadbiran bersama-sama dengan budaya yang kaya. Ini menjadikan ia tempat yang sempurna untuk membuat kerjaya yang baik dan mendapat pendidikan yang berkualiti. Tempat ini mempunyai beberapa universiti baik seperti Universiti Genova.

  Secara rasmi dikenali sebagai Republik Itali, negara itu didapati di selatan Eropah. Bahasa rasmi adalah Itali dan modal yang kaya dengan budaya adalah Rome. Banyak universiti di dunia 's tertua terletak di Itali, khususnya Universiti Bologna (ditubuhkan pada 1088). Terdapat tiga Superior Sekolah Siswazah dengan "universiti status ", tiga institusi yang bertaraf Doktor Falsafah Kolej, yang berfungsi di peringkat ijazah dan peringkat lepasan ijazah.

  Tuan A diperolehi selepas pelajar melengkapkan program ijazah sarjana muda. Untuk mendapatkan tuan, anda biasanya perlu melengkapkan 12 hingga 18 kursus kolej yang sering melibatkan melengkapkan ujian komprehensif dan / atau tesis.