Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 103 Sarjana dalam Inovasi 2023

103 Sarjana Program dalam Inovasi 2023

Gambaran keseluruhan

Pelajar yang mengikuti ijazah sarjana dalam inovasi yang ingin memajukan pendidikan mereka dalam bidang perniagaan. Kursus pengajian membolehkan pemikir kreatif untuk memperoleh pengetahuan tambahan untuk menyokong dan membangunkan lagi keupayaan mereka untuk menjaga perniagaan berdaya saing dalam persekitaran ekonomi dan sosial yang sentiasa berubah-ubah.

&nbsp

Apakah Sarjana Inovasi? Satu program sarjana dalam inovasi menjawab keperluan yang semakin meningkat untuk strategi canggih dalam pengurusan dan pengiklanan. Perubahan teknologi dan meluaskan skop pasaran global memerlukan pakar-pakar yang boleh mentafsir trend sosial dan budaya yang pelbagai untuk meningkatkan pertumbuhan syarikat. Profesional Inovasi juga melahirkan idea-idea perniagaan baru, membangunkan rangkaian produk asal dan mentakrifkan semula barang-barang dan perkhidmatan yang sedia ada untuk memberikan industri wawasan yang baru terhadap keperluan dan kehendak pengguna.

&nbsp

Manfaat daripada program ini termasuk pembangunan pemikiran kreatif dalam aplikasi memberi tumpuan.Pelajar belajar bagaimana untuk mengkaji unsur-unsur sosial dan arah aliran pasaran dan mengintegrasikan mereka ke dalam strategi pertumbuhan syarikat. Daripada menyampaikan ilmu statik, kursus melengkapkan pelajar untuk terus mendapatkan maklumat dari sumber-sumber global dan menjadi pemimpin dalam kemajuan.

&nbsp

Kos untuk ijazah akan berbeza-beza mengikut program kursus dan lokasi kolej atau universiti. Pelajar perlu menyiasat pilihan global untuk mencari kurikulum yang paling sesuai dengan kepentingan dan keperluan mereka.

&nbsp

Kerjaya dalam bidang yang berkembang dengan cabaran yang berterusan mengekalkan daya saing. Pakar-pakar inovasi adalah permintaan yang tinggi dalam pengurusan, pemasaran, pembangunan produk dan pembentukan perniagaan baru. Graduan boleh bekerja sebagai sebahagian daripada pasukan bersepadu dalam syarikat atau diambil bekerja sebagai perunding bebas untuk memerhatikan amalan semasa dan mewujudkan strategi untuk penambahbaikan.Pemahaman maju satu kelebihan ekonomi teknologi dan keupayaan untuk mengikut perkembangan perubahan membuat inovasi yang profesional satu aset yang bernilai kepada mana-mana perniagaan.

&nbsp

Untuk menyiasat pilihan seluruh dunia untuk memajukan kerjaya anda melalui Sarjana Inovasi, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lagi

Penapis

 • Sarjana
 • Pengajian Perniagaan
 • Inovasi
Bidang pengajian
 • Pengajian Perniagaan (103)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian