Keystone logo

15 Sarjana Program dalam Pengajian Seni Ilustrasi 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Pengajian Seni
  • Ilustrasi
Bidang pengajian
  • Pengajian Seni (15)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Program dalam Pengajian Seni Ilustrasi

Ijazah sarjana adalah ijazah lanjutan yang melambangkan pembelajaran maju dalam bidang pengajian. Bagi kebanyakan pelajar, tahap ini boleh diperolehi dalam 18-24 bulan.

Apa yang Sarjana Illustration? Salah satu kemahiran yang paling penting yang anda boleh mempunyai sebagai seorang artis adalah keupayaan untuk berfikir secara strategik mengenai menggunakan seni untuk bercerita. Anda mungkin akan belajar bagaimana untuk mencipta watak-watak dan memberikan mereka personaliti yang unik sambil menarik penonton anda ke dalam cerita. Seni halus juga adalah dalam jangkauan anda dengan kursus-kursus dalam konsep, komposisi, seni kontemporari dan banyak lagi. Anda boleh menamatkan pengajian dengan kemahiran praktikal dalam lukisan kreatif menggunakan kedua-dua (seperti pen dan dakwat) format digital dan tradisional.

Memperoleh Ijazah Sarjana dalam Illustration boleh membantu anda dalam pelbagai situasi peribadi dan profesional dengan memberi suara dan keyakinan untuk menyatakan idea-idea anda. Anda mungkin akan belajar bagaimana untuk memupuk wawasan kreatif anda dan teknik seni dan mendapat kemahiran kepimpinan untuk digunakan dalam mengarahkan projek.Anda juga boleh mendapat kemahiran persembahan berharga yang pasti untuk melayani anda dalam mana-mana bidang kerjaya.

Terdapat banyak sekolah yang berkelayakan menawarkan Master Ilustrasi. kos pendidikan bergantung kepada sekolah yang anda pilih dan di mana ia terletak. Untuk pecahan kos perjalanan, hubungi sekolah secara langsung.

Jika anda peminat permainan video, mungkin anda ingin melihat permainan dari sisi lain dan membantu menggambarkan mereka. Bagaimana anda ingin menarik buku-buku komik atau menjadi kartunis? artis papan cerita sentiasa berada dalam permintaan, sama ada dalam agensi-agensi iklan atau Hollywood. Sama ada digital atau cetakan, buku akan sentiasa memerlukan seorang pereka perlindungan, atau mungkin anda mahu untuk menggambarkan buku kanak-kanak. Semua kerjaya ini memerlukan kemahiran ilustrasi.

Jika anda sudah bersedia untuk memulakan kerjaya ini, terdapat pelbagai sekolah di seluruh dunia, anda boleh menghadiri melalui tawaran berasaskan Internet.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.