Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan pelbagai Sarjana dalam Hubungan Pelanggan dalam Panama 2023

1 Sarjana Program dalam Hubungan Pelanggan dalam Panama 2023

Gambaran keseluruhan

Satu program perhubungan pelanggan biasanya direka untuk membantu pelajar mempelajari kemahiran yang mereka perlu bekerja dalam kerjaya yang berfokuskan pelanggan, seperti yang dalam hospitaliti dan industri runcit. Rancangan mungkin merangkumi kursus pemasaran, komunikasi, tingkah laku pengguna, jualan dan pengurusan.

Panama adalah sebuah negara di Amerika Tengah dengan pantai di kedua-dua Laut Caribbean dan Lautan Pasifik Utara. Kemudahan untuk perjalanan dan pelbagai pengalaman luas yang membuat Panama salah satu yang paling menarik destinasi pelancongan yang baru muncul di dunia. Universidad de Panama Tecnológica (Universiti Teknologi Panama, Universiti terbaik di Panama Kejuruteraan dan Logistik program) mempunyai Pusat Bahasa di mana anda boleh belajar bahasa Sepanyol, Bahasa Inggeris, Perancis, Jerman, Jepun, Korea, Mandarin, Itali dan bahasa-bahasa lain.

Tuan A diperolehi selepas pelajar melengkapkan program ijazah sarjana muda. Untuk mendapatkan tuan, anda biasanya perlu melengkapkan 12 hingga 18 kursus kolej yang sering melibatkan melengkapkan ujian komprehensif dan / atau tesis.

Baca lagi

Penapis

 • Sarjana
 • Pengajian Perniagaan
 • Hubungan Pelanggan
Bidang pengajian
 • Pengajian Perniagaan (1)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Bidang pengajian yang berkaitan