Keystone logo

30 Sarjana Program dalam Pengajian Perniagaan Hartanah 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Pengajian Perniagaan
  • Hartanah
Bidang pengajian
  • Pengajian Perniagaan (30)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Program dalam Pengajian Perniagaan Hartanah

Harta Tanah adalah bidang pengajian yang penyelidikan pembangunan tanah dan kaedah-kaedah dan peraturan-peraturan yang merangkumi tanah itu. Dengan Sarjana Harta Tanah anda akan belajar bagaimana untuk menguruskan pembangunan hartanah, bagaimana ini bertepatan dengan perancangan serantau dan faktor-faktor ekonomi di sebalik semua ini.

Sarjana dalam program Real Estate menawarkan pelbagai pengkhususan, contohnya Real Pembangunan Tanah, Pembinaan Awam, Harta Tanah Kewangan, Penilaian Harta dan banyak lagi. A Sarjana Harta Tanah adalah langkah pertama ke arah kerjaya yang menarik, dan tidak akan membataskan anda untuk menjadi broker barang, tetapi juga akan membolehkan anda untuk bekerja dalam bidang seperti industri insurans, pembangunan hartanah dan perbankan.

Pada halaman ini, kami telah mengumpulkan beberapa program yang berkaitan untuk program Sarjana Harta Tanah dari seluruh dunia.Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk mencari Sarjana dalam ijazah Harta Tanah yang paling sesuai dengan anda dan menghubungi orang yang bertanggungjawab terhadap program di universiti!