Keystone logo

9 Sarjana Program dalam Pengajian Pemasaran Pemasaran Hal Ehwal Pengguna 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Pengajian Pemasaran
  • Pemasaran
  • Hal Ehwal Pengguna
Bidang pengajian
  • Pengajian Pemasaran (9)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Program dalam Pengajian Pemasaran Pemasaran Hal Ehwal Pengguna

Hal ehwal pengguna adalah satu bidang yang baru di dunia yang mengkaji pembeli dalam persekitaran ekonomi, sosial, dan ekologi mereka. Ijazah lanjutan dalam hal ehwal pengguna adalah untuk individu yang ingin memajukan lagi profesional dan membangunkan kelayakan tambahan untuk menjadi lebih berdaya saing dalam tenaga kerja. Terdapat banyak laluan yang pelajar boleh mengejar, dan program boleh didapati di seluruh dunia.

Apakah Sarjana Hal Ehwal Pengguna? Program menggabungkan asas-asas teras hal ehwal pengguna, teknologi, inovasi, dan penggunaan lestari. Anda boleh mengambil kelas dalam tingkah laku pengguna, ekonomi pembangunan, atau harga tingkah laku. Setelah anda mempunyai asas pendidikan ekonomi pengguna, anda boleh memberi tumpuan kepada kawasan yang lebih berfungsi seperti kaedah penyelidikan dalam bidang keusahawanan, strategi dan organisasi, dan rundingan kontrak.

Pelajar boleh mendapatkan pelbagai kemahiran yang memberi manfaat kepada kedua-dua kehidupan profesional dan peribadi mereka dengan mendapat ijazah 's induk.Fokus akademik berpusat pada pelanggan dalam konteks perkembangan teknologi, produk, dan perkhidmatan dalam pasaran dan dalam syarikat-syarikat. Di samping itu, tempat perbincangan untuk memandu inovasi dan peranan pengguna adalah ketua komponen program ini.

Pendapatan tuan boleh mengambil mana-mana dari satu hingga tiga tahun, bergantung kepada sekolah. Terdapat banyak pilihan antarabangsa, dan kos boleh berbeza-beza antara sekolah. Individu harus menghubungi program khusus yang menarik minat mereka untuk menentukan jangkaan kos.

Pelajar dengan ijazah sarjana 's boleh mencari peluang-peluang kerjaya dalam beberapa disiplin dan bidang. Ini termasuk Pengguna Insight Pengurus Perhubungan Awam dan Pakar yang terutamanya bekerja dalam penyelidikan pasaran untuk mencari kawasan sasaran yang mendorong strategi kreatif. Mereka juga boleh membawa satu pasukan profesional pemasaran untuk mengenal pasti apa yang pengguna mahu.

Pelajar boleh mendaftarkan diri secara penuh atau separuh masa.Orang-orang yang mempunyai kehidupan yang sibuk dan memerlukan lebih banyak fleksibiliti dalam proses pendidikan harus mempertimbangkan menghadiri kursus dalam talian. Kebanyakan universiti menawarkan majoriti, jika tidak semua, kelas mereka dalam modul pembelajaran jarak jauh. Untuk mencari sekolah yang sesuai untuk anda, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.