Keystone logo

24 Sarjana Program dalam Yunani untuk 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana
Bidang pengajian
 • Bahasa (3)
 • Sains Hayat (1)
 • Pengajian Ekonomi (4)
 • Fesyen (0)Kajian Sukan dan Senaman (0)
 • Pengajian Kejuruteraan (2)
 • Kemahiran Hidup (0)Kemajuan Diri (0)Pengajian Kemampanan (0)
 • Pengajian Kemanusiaan (2)
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

  Popular degree type

  Sarjana Program dalam Yunani

  Jika anda ingin untuk menggabungkan pengalaman pendidikan anda dengan landskap yang baru dan abad budaya, maka anda pasti harus mempertimbangkan Sarjana Greece. Greece adalah sebuah negara dengan salah satu sejarah paling lama di dunia. Sejarah ini adalah sangat pelbagai dan didokumentasikan dengan baik, membuat Greece rumah untuk sebahagian besar sains.

  Sistem pendidikan Yunani moden adalah satu contoh bagaimana pendidikan boleh dianjurkan dengan sendiri. Pendidikan tinggi di Greece terutamanya dibahagikan kepada dua bahagian: universiti dan institut pendidikan teknologi (TEI). Ini pilihan kedua adalah sesuatu yang membuat pendidikan di Greece yang berbeza dari negara-negara Kesatuan Eropah yang lain kerana ini adalah badan-badan yang mengawal diri dengan banyak kebebasan untuk tindakan. Di samping itu, TEIs mempunyai hubungan yang kukuh dengan industri; mereka bekerjasama dengan institusi-institusi lain di peringkat antarabangsa dan mengambil bahagian dalam projek-projek penyelidikan dan teknologi antarabangsa. Aspek-aspek sistem pendidikan Yunani memberi manfaat kepada pelajar yang ingin Sarjana Greece.

  Antara sangat dicari Sarjana program Greece adalah dalam kajian bahasa dan kemanusiaan, tetapi di tangan, perniagaan, inovasi dan teknologi lain juga berkembang di Greece. Terdapat banyak peluang yang besar bagi pelajar yang ingin belajar di peringkat antarabangsa dengan Sarjana Greece.

  Jadi, jika anda mencari kemungkinan pendidikan siswazah di Greece, membaca tentang banyak pilihan universiti Greek tawarkan dengan menatal ke bawah dan klik pada Master tertentu dalam program Greece yang menarik minat anda!