Keystone logo

2 Sarjana Program dalam Pengajian Seni Fotografi Fotografi Komersial 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Pengajian Seni
  • Fotografi
  • Fotografi Komersial
Bidang pengajian
  • Pengajian Seni (2)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Sarjana Program dalam Pengajian Seni Fotografi Fotografi Komersial

Pelajar yang melengkapkan ijazah sarjana muda mungkin ingin menjadi pakar dalam bidang pilihan mereka sebelum memulakan karier mereka. Meneruskan pendidikan mereka dengan mendapatkan ijazah sarjana boleh memberi pelajar kepakaran yang mereka perlukan untuk cemerlang dalam kerjayanya.

Apakah Master dalam Fotografi Komersial? Ia adalah program yang direka untuk memberi pelajar pengetahuan pakar tentang fotografi dengan menawarkan kursus mengenai topik seperti penetapan atau pencahayaan dalam persekitaran komersil. Pelajar biasanya mempelajari spesifik memotret subjek yang berbeza seperti reka bentuk fesyen atau orang. Program ini juga boleh merangkumi cara untuk membuat imej yang unik untuk membantu iklan dan publisiti.

Seperti mana-mana ijazah induk, program ini dapat membantu pelajar membina kemahiran yang mungkin terbukti tidak ternilai dalam kedua-dua kerjaya dan kehidupan peribadi mereka. Kemahiran orang ramai boleh membantu pelajar dalam semua bidang kehidupan, manakala kemahiran seperti pemikiran kreatif dan kehebatan komputer boleh membenarkan akses kepada pekerjaan yang lebih baik.

Banyak universiti di seluruh dunia menawarkan ijazah sarjana, tetapi kerana setiap sekolah mempunyai yuran pengajiannya sendiri, kos program-program ini berbeza-beza. Hubungi prospektif sekolah untuk menentukan kos sebenar program induk.

Orang yang mempunyai Master dalam Fotografi Komersial mempunyai pengetahuan khusus yang diperlukan untuk berjaya dalam pelbagai bidang kerjaya. Sesetengah pelajar memilih untuk bekerja sebagai jurugambar dalam industri fesyen, memotret model dan pakaian. Orang lain lebih memilih pekerjaan dalam iklan, menggunakan fotografi untuk memperkenalkan produk baru kepada orang ramai. Satu lagi peluang kerjaya yang menarik boleh menjadi seorang publisiti, sementara ada yang memilih bekerja sebagai jurugambar bebas.

Ramai pelajar mendapati bahawa mengambil kelas dalam talian memberi mereka kelonggaran yang lebih besar ketika mereka memperoleh ijazah mereka. Universiti menawarkan lebih banyak kelas dalam talian sekarang berbanding sebelum ini untuk memenuhi keperluan pelajar. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.