Keystone logo

8 Sarjana Program dalam Filipina untuk 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
Bidang pengajian
    Bahasa (0)Sains Hayat (0)
  • Pengajian Ekonomi (1)
  • Fesyen (0)Kajian Sukan dan Senaman (0)Pengajian Kejuruteraan (0)Kemahiran Hidup (0)Kemajuan Diri (0)Pengajian Kemampanan (0)Pengajian Kemanusiaan (0)
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Popular degree type

Popular study format

Sarjana Program dalam Filipina

A Master di Filipina adalah satu pengalaman yang unik daripada campuran akademik dan budaya. Ia adalah lebih daripada sebuah pendidikan yang sangat baik, tetapi juga pengalaman budaya yang boleh menggalakkan perkembangan intelektual. Budaya Filipina adalah gabungan Hispanic dan Amerika, juga dengan pengaruh Arab, Cina dan India budaya. Perkara lain untuk meneroka adalah sebahagian daripada pulau-pulau tropika yang membentuk Filipina. Terdapat banyak pengembaraan laut, bandar-bandar yang dinamik, kehidupan malam yang menarik, dan banyak tempat-tempat menarik untuk melihat.

Terdapat banyak Master berkualiti tinggi di Filipina program yang boleh memenuhi keperluan semua pelajar. Beberapa Sarjana dalam program Filipina yang ditawarkan adalah dalam bidang perniagaan, termasuk pengurusan dan keusahawanan. Terdapat juga banyak peluang dalam bidang kesihatan, ekonomi, komunikasi, kerja sosial, sosiologi, dan kejuruteraan, di kalangan beberapa orang lain. Dengan Sarjana Filipina, pelajar boleh memilih dari sepenuh masa, separuh masa, atau kajian dalam talian.

Ketahui lebih lanjut mengenai Sarjana Filipina di bawah! Mengambil langkah seterusnya hari ini!