Keystone logo

0 Sarjana Program dalam Pengajian Kemanusiaan Etika Etika Perniagaan 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Pengajian Kemanusiaan
  • Etika
Bidang pengajian
  • Pengajian Kemanusiaan (0)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Tiada program memenuhi kriteria carian anda. Sila perhalusi penapis anda.

Clear filters

Popular degree type

Sarjana Program dalam Pengajian Kemanusiaan Etika Etika Perniagaan

Ijazah sarjana dalam bidang pengajian adalah pencapaian yang mengagumkan. Selalunya memerlukan dua tahun pengajian sepenuh masa untuk diselesaikan, ijazah menggambarkan pemahaman menyeluruh dan lengkap tentang bidang spesifik.

Apakah Master dalam Etika Perniagaan? Etika perniagaan adalah satu bentuk etika profesional yang memandang tingkah laku perniagaan individu dan seluruh organisasi untuk memastikan kesesuaian kelakuan itu. Ini alat yang berguna untuk pemilik perniagaan kecil dan entiti korporat. Dasar etika mungkin mengawal jangkauan syarikat dalam komuniti di mana mereka beroperasi, atau dasar mereka di tempat lain dalam situasi di mana undang-undang tidak menyediakan rangka kerja untuk tingkah laku, tetapi imej yang dibentangkan memerlukan sedikit perhatian.

Ijazah sarjana dalam etika perniagaan boleh memberikan anda kemahiran mengagumkan yang mungkin tidak mudah diperoleh di tempat lain. Memberi tumpuan dalam komunikasi, membuat keputusan, dan pemikiran kritikal sering menjadikan anda lebih mampu menguruskan kehidupan peribadi anda selain daripada kehidupan korporat anda.

Kos ijazah sarjana boleh berbeza-beza dari sekolah ke sekolah dan dari wilayah ke rantau. Ia mungkin memberi manfaat kepada anda untuk menghubungi sekolah-sekolah yang anda paling berminat untuk mendapatkan anggaran jumlah kos.

Dengan Master dalam Etika Perniagaan, anda boleh terus bekerja untuk sebuah syarikat besar, mungkin sebagai pengarah pemasaran atau pengurus yang bertanggungjawab terhadap kepatuhan. Anda juga boleh memilih untuk pergi ke perniagaan untuk diri anda sebagai perunding, atau bekerja untuk firma perundingan. Terdapat pilihan di luar kotak itu, seperti menulis untuk majalah perniagaan atau kursus pendidikan pengurusan terkemuka.

Anda mungkin akan mendapati bahawa anda boleh melengkapkan Mahir dalam Perniagaan Etika dalam talian atau di institusi pendidikan berhampiran anda. Terdapat pilihan di seluruh dunia. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.