Keystone logo

2 Sarjana Program dalam Pengajian Reka Bentuk Ergonomik 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana
 • Pengajian Reka Bentuk
 • Ergonomik
Bidang pengajian
 • Pengajian Reka Bentuk (2)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Popular degree type

  Popular education type

  Sarjana Program dalam Pengajian Reka Bentuk Ergonomik

  Ijazah sarjana adalah tahap pendidikan yang lebih tinggi yang biasanya memberikan graduan kemajuan pemahaman suatu subjek atau bidang. Kejayaan menyiapkan ijazah sarjana muda adalah biasanya prasyarat, dan program ini biasanya mengambil masa antara satu hingga tiga tahun untuk disiapkan. Setelah selesai, siswazah secara umumnya dilihat sebagai seorang pakar dalam bidang masing-masing.

  Apakah Sarjana Ergonomik? Dalam program itu, pelajar boleh mengkaji bagaimana manusia berinteraksi dengan produk, sistem dan persekitaran yang membentuk kehidupan seharian mereka. Ini biasanya melibatkan pengajian lanjutan dalam kesihatan manusia dan tingkah laku, pengenalpastian risiko ergonomik dalam pelbagai produk dan persekitaran, dan pendekatan berpusatkan pengguna untuk penciptaan produk dan sistem. Beberapa program mungkin memerlukan latihan dan / atau tesis.

  Ergonomik adalah satu bidang yang berkembang pesat dan berdaya saing. Oleh itu, mendapatkan Ijazah Sarjana dalam Ergonomik boleh memberi anda kelebihan daya saing dalam profesion yang menarik dan dalam permintaan.Pengetahuan digabungkan mendapat dalam bidang psikologi manusia, fisiologi, sistem dan reka bentuk produk sering meninggalkan graduan bersedia untuk menangani cabaran-cabaran yang rumit untuk mewujudkan dunia yang optimum berfungsi.

  Negara kajian, pilihan sekolah dan panjang program semuanya mempengaruhi jumlah kos ijazah sarjana. Hubungi institusi pendidikan untuk mendapatkan maklumat mengenai tuisyen dan peluang bantuan kewangan.

  Sebagai ergonomist yang terlatih, graduan boleh dapat bekerja dalam bidang seperti penjagaan kesihatan, penerbangan, keselamatan di tempat kerja, keselamatan nuklear dan reka bentuk produk. Mereka sering mempunyai pilihan untuk bekerja untuk syarikat-syarikat besar atau perunding dalam kedua-dua sektor awam dan swasta. Ijazah sarjana dalam ergonomik juga biasanya langkah pertama untuk disahkan sebagai yang ergonomist berdaftar dan / atau mendapat keahlian dalam organisasi profesional serantau dan negara.

  Melakukan ijazah sarjana dalam talian ini boleh membenarkan pelajar fleksibiliti yang diperlukan untuk menggabungkan belajar dengan kewajipan lain, memberi mereka peluang untuk mengambil kesempatan daripada pendidikan antarabangsa tidak kira tempat kediaman mereka. Untuk maklumat lanjut, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.