Keystone logo

44 Sarjana Program dalam Emiriah Arab Bersatu untuk 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
Bidang pengajian
    Bahasa (0)
  • Sains Hayat (1)
  • Pengajian Ekonomi (2)
  • Fesyen (0)
  • Kajian Sukan dan Senaman (2)
  • Pengajian Kejuruteraan (4)
  • Kemahiran Hidup (0)Kemajuan Diri (0)Pengajian Kemampanan (0)Pengajian Kemanusiaan (0)
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Popular degree type

Sarjana Program dalam Emiriah Arab Bersatu

Sistem pendidikan di Emiriah Arab Bersatu adalah agak muda; Walau bagaimanapun, ia telah berkembang pesat dalam dekad yang lalu, dengan kadar celik melambung. Hari ini UAE mempunyai salah satu kadar tertinggi kemasukan pelajar, membolehkan pelajar daripada kedua-dua jantina untuk menerima pendidikan kelas pertama yang akan membuat mereka pakar dengan kemahiran yang hebat dan bersedia untuk pertandingan di seluruh dunia.

Terdapat berpuluh-puluh universiti dan kolej di Emiriah Arab Bersatu, yang menarik pelajar dari seluruh negara. Pelajar yang mengikuti Ijazah Sarjana United Arab Emirates akan mengalami bandar-bandar, yang merupakan pusat kehidupan sains, kebudayaan dan politik dan mempunyai potensi yang besar.Seperti mana-mana sistem pendidikan muda lain yang telah melalui banyak perubahan dalam beberapa dekad yang lalu, loghat itu dibuat di cawangan yang paling menjanjikan pengetahuan dengan kesan serta-merta, seperti Master dalam program United Arab Emirates dalam bidang sains, teknologi, perubatan dan perniagaan yang berbeza dan program pentadbiran. UAE cenderung untuk menarik perhatian antarabangsa, bagi banyak universiti-universiti Eropah dan Amerika cawangan keluar di Emiriah Arab Bersatu. Pada masa yang sama, program Sarjana United Arab Emirates sedang melakukan semua yang mungkin untuk menarik minat pelajar dan guru-guru antarabangsa, berjaya membina kampung-kampung seluruh universiti dan pusat-pusat yang puluhan pelbagai kolej semua jenis.

Tatal ke bawah dan klik pada pautan di bawah untuk mengetahui lebih lanjut mengenai program Master di United Arab Emirates.Pilih yang menarik minat anda yang paling dan menghantar "Permintaan maklumat percuma " bentuk untuk bersentuhan dengan orang yang berkenaan di sekolah itu dan menerima lebih banyak maklumat mengenai Sarjana dalam program United Arab Emirates program.