Keystone logo

1 Sarjana Program dalam Pengajian Pengurusan Program Eksekutif Sumber Manusia Eksekutif 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Pengajian Pengurusan
  • Program Eksekutif
  • Sumber Manusia Eksekutif
Bidang pengajian
  • Pengajian Pengurusan (1)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Popular study format

Popular education type

Sarjana Program dalam Pengajian Pengurusan Program Eksekutif Sumber Manusia Eksekutif

Para buruh yang disediakan oleh pekerja adalah kritikal untuk kejayaan perniagaan. Agensi-agensi Kerajaan juga dalam persaingan untuk menarik dan mengekalkan kakitangan yang berkelayakan yang terbaik, itulah sebabnya organisasi memerlukan kemahiran tinggi daripada mereka yang mempunyai ijazah Sarjana Eksekutif Pengurusan Sumber Manusia.

&nbsp

Apakah Sarjana Pengurusan Sumber Manusia Eksekutif? Ia adalah ijazah lepasan ijazah yang selanjutnya membangunkan kemahiran profesional sumber manusia. Program-program ini melihat isu-isu organisasi firma menghadapi dan menyediakan pelajar dengan strategi untuk mengatasi cabaran. Pelajar meliputi perkara berkaitan dengan undang-undang pekerjaan, kontrak dan pakej manfaat kerana mereka membiasakan diri dengan peralatan perisian dan struktur organisasi yang biasa digunakan oleh syarikat-syarikat besar. Topik-topik lain kajian mungkin termasuk penubuhan kesatuan sekerja, latihan kakitangan dan buruh trend antarabangsa. Pengkhususan sering mungkin, dan sebahagian daripada program-program ini memberi tumpuan khusus kepada isu-isu yang dihadapi oleh pekerja industri yang unik.

&nbsp

Seperti kebanyakan ijazah lanjutan, program-program ini meningkatkan komunikasi dan kepimpinan keupayaan pelajar. Graduan telah memperolehi kemahiran yang perlu untuk memberi motivasi kepada pekerja dan menyelesaikan konflik. Mereka juga belajar untuk mengenal pasti pemohon kerja yang berkelayakan untuk mengisi jawatan-jawatan baru. Pada peringkat maju, graduan ini mampu mewujudkan menyewa kempen dan menasihati eksekutif peringkat tertinggi strategi mungkin bagi memenuhi keperluan kakitangan organisasi mereka.

&nbsp

Kos Sarjana Muda Eksekutif Pengurusan Sumber Manusia berbeza mengikut institusi. Pelajar digalakkan untuk menghubungi sekolah-sekolah mereka yang berminat untuk mendapatkan maklumat khusus mengenai yuran dan tuisyen.

Selepas menamatkan salah satu daripada program-program ini, graduan yang layak untuk mengambil alih gulung peringkat pengurusan di jabatan-jabatan sumber manusia daripada mana-mana organisasi skala besar. Kemahiran profesional ini adalah terpakai di seluruh pelbagai industri dan sektor ekonomi yang berbeza.Mungkin ada yang pakar dalam keperluan kakitangan bagi industri atau kawasan-kawasan tertentu. Firma-firma antarabangsa juga menggaji pakar-pakar sumber manusia peringkat tinggi untuk menguruskan isu-isu yang dihadapi oleh pekerja asing.

&nbsp

Adalah penting untuk mula mempertimbangkan semua pilihan yang ada untuk pendidikan berterusan secepat mungkin. Program Eksekutif sering direka khusus untuk profesional yang bekerja dan menawarkan kursus membantu banyak dalam talian. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.