Keystone logo

1 Sarjana Program dalam Pengajian Pengurusan Program Eksekutif Pemasaran Eksekutif 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Pengajian Pengurusan
  • Program Eksekutif
  • Pemasaran Eksekutif
Bidang pengajian
  • Pengajian Pengurusan (1)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Sarjana Program dalam Pengajian Pengurusan Program Eksekutif Pemasaran Eksekutif

Program Master biasanya direka untuk membantu individu-individu yang telah menyempurnakan kursus pengajian dalam bidang khusus mereka. Dalam banyak kes, program-program yang menjurus kepada profesional yang ingin melanjutkan kerjaya mereka dengan meningkatkan kemahiran dan memupuk persefahaman yang lebih mendalam tentang isu-isu yang mereka hadapi di tempat kerja.

&nbsp

Apakah Sarjana Eksekutif Pemasaran? Ini ijazah lanjutan mewakili tumpuan yang sangat tertumpu kepada kepimpinan melalui komunikasi terbuka dan hubungan interpersonal. Profesional yang menyertai program ini belajar untuk menilai tingkah laku mereka sendiri dan menyesuaikan gaya kepimpinan mereka supaya mereka dapat membina hubungan yang kuat dengan rakan-rakan perniagaan dan pekerja mereka. Program ini juga merangkumi kaedah berkesan menangani konflik di tempat kerja.

&nbsp

Tamat program ini boleh menyediakan graduan untuk menjadi pemimpin yang lebih berkesan. Graduan boleh memohon prinsip-prinsip mereka belajar di tempat kerja mereka yang sedia ada.Dengan pemahaman yang meningkat satu punca masalah tempat kerja, individu yang telah selesai program siswazah ini bersedia untuk meningkatkan output daripada orang yang mereka mengawasi. Lain-lain faedah program ini termasuk kesedaran diri yang lebih besar, keupayaan untuk membina hubungan profesional, dan kemahiran pengurusan yang maju sepenuhnya.

&nbsp

Kos penyertaan dalam program sarjana memberi tumpuan kepada pemasaran eksekutif boleh berbeza sedikit daripada sebuah sekolah yang lain. Salah satu sebab untuk ini adalah bahawa institusi pendidikan yang terletak di seluruh dunia. Bakal pelajar perlu menghubungi sekolah secara individu untuk jadual tuisyen dan yuran yang berkaitan.

&nbsp

Program tertentu biasanya menjurus ke arah profesional yang telah memperoleh kedudukan sebagai eksekutif kanan atau pengurus korporat. Setelah tamat program ini, graduan boleh terus bekerja di jawatan sekarang mereka dengan kejayaan yang lebih besar.Mereka juga mungkin mendapati bahawa selepas menggunakan kemahiran yang baru dibangunkan mereka mereka menjadi layak untuk kemajuan selanjutnya melalui echelons industri yang mereka pilih.

&nbsp

Eksekutif yang ingin meningkatkan kemahiran kepimpinan mereka akan mencari maklumat lanjut dalam senarai program dengan mengisi borang yang disertakan. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.