Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 27 Sarjana dalam e-Perniagaan 2023

27 Sarjana Program dalam e-Perniagaan 2023

Gambaran keseluruhan

Perniagaan Elektronik, juga dirujuk sebagai e-perniagaan atau perniagaan Internet, boleh ditakrifkan sebagai menggunakan teknologi maklumat dan komunikasi bagi menyokong pelbagai aktiviti perniagaan. Jika anda boleh bayangkan menggunakan Internet sebagai sebahagian daripada kerjaya anda, Ijazah Sarjana dalam e-perniagaan boleh menjadi booster kerjaya yang sangat anda perlukan. Dengan Master dalam e-perniagaan anda boleh menggabungkan konsep-konsep utama perniagaan dengan tumpuan khas kepada e-pasaran dan Perdagangan Elektronik Teknologi.

Persekitaran perniagaan telah mengalami pelbagai perubahan pada tahun-tahun yang lalu dan memerlukan besar orang dengan kemahiran yang diperlukan untuk menyesuaikan diri dengan perubahan tersebut. Dengan Master dalam e-perniagaan anda akan bebas untuk bergerak di antara pelbagai peringkat, dari awam kepada sektor swasta, menjana jualan atau mengubah sistem pendidikan dengan bantuan teknologi.

Laman ini mempunyai pautan kepada beberapa Master dalam program e-perniagaan, termasuk Pengurusan, Design Digital dan Inovasi.Mulakan pencarian Master masa depan anda dalam ijazah e-perniagaan segera dengan klik pada perihal yang menarik minat anda yang paling program!

Baca lagi

Penapis

 • Sarjana
 • Pengajian Perniagaan
 • e-Perniagaan
Bidang pengajian
 • Pengajian Perniagaan (27)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian