We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

28 Sarjana Program dalam Pengajian Perniagaan Perniagaan Digital e-Perniagaan 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Pengajian Perniagaan
  • Perniagaan Digital
  • e-Perniagaan
Bidang pengajian
  • Pengajian Perniagaan (28)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Program dalam Pengajian Perniagaan Perniagaan Digital e-Perniagaan

Perniagaan Elektronik, juga dirujuk sebagai e-perniagaan atau perniagaan Internet, boleh ditakrifkan sebagai menggunakan teknologi maklumat dan komunikasi bagi menyokong pelbagai aktiviti perniagaan. Jika anda boleh bayangkan menggunakan Internet sebagai sebahagian daripada kerjaya anda, Ijazah Sarjana dalam e-perniagaan boleh menjadi booster kerjaya yang sangat anda perlukan. Dengan Master dalam e-perniagaan anda boleh menggabungkan konsep-konsep utama perniagaan dengan tumpuan khas kepada e-pasaran dan Perdagangan Elektronik Teknologi.

Persekitaran perniagaan telah mengalami pelbagai perubahan pada tahun-tahun yang lalu dan memerlukan besar orang dengan kemahiran yang diperlukan untuk menyesuaikan diri dengan perubahan tersebut. Dengan Master dalam e-perniagaan anda akan bebas untuk bergerak di antara pelbagai peringkat, dari awam kepada sektor swasta, menjana jualan atau mengubah sistem pendidikan dengan bantuan teknologi.

Laman ini mempunyai pautan kepada beberapa Master dalam program e-perniagaan, termasuk Pengurusan, Design Digital dan Inovasi.Mulakan pencarian Master masa depan anda dalam ijazah e-perniagaan segera dengan klik pada perihal yang menarik minat anda yang paling program!