Keystone logo

2 Sarjana Program dalam Pengajian Undg-undg Dasar Dasar Teknologi 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Pengajian Undg-undg
  • Dasar
  • Dasar Teknologi
Bidang pengajian
  • Pengajian Undg-undg (2)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Sarjana Program dalam Pengajian Undg-undg Dasar Dasar Teknologi

Beberapa boleh mengabaikan ledakan teknologi di zaman moden kita. Dari perniagaan untuk hiburan, maju peralatan teknikal, perisian, sistem dan meresapi setiap sebahagian daripada kehidupan kita. Ramai yang teruja untuk duduk dan menonton untuk semua trend baru yang terbaru untuk mencari yang dimuatkan ke dalam kehidupan mereka. Lain mengambil pendekatan yang lebih terlibat, mendapat tahu mengapa beberapa teknologi berjaya manakala yang lain gagal. Mereka mendaftar dalam program ijazah sarjana dalam usaha untuk mendapatkan pengalaman yang diperlukan untuk kerjaya dalam Dasar Teknologi.

Apakah yang dimaksudkan dengan Sarjana dalam Perundangan Teknologi? Bagi kebanyakan orang, ia adalah lanjutan daripada kajian mereka siap dalam program sarjana muda teknologi maklumat, kejuruteraan perisian, atau bidang yang berkaitan. Pelajar-pelajar lain datang dari bidang yang tidak berkaitan, seperti ekonomi, matematik, atau kewangan.Pelajar yang mengikuti program polisi induk teknologi ini kuasa-kuasa yang memacu kemunculan teknologi, termasuk isu-isu yang melibatkan perancangan, pelaksanaan, dan penerimaan.

Graduan dasar Teknologi beroperasi pada tahap tertinggi perancangan dan reka bentuk. Mereka adalah kakitangan utama dalam kedua-dua perancangan teknologi dan analisis ekonomi. Oleh itu, mereka berada dalam permintaan yang berterusan, dan perintah sebahagian daripada gaji tertinggi dalam perancangan perniagaan IT dan masyarakat.

Kos untuk Sarjana dalam program Dasar Teknologi meluas berbeza-beza oleh institusi tuan rumah. Kos umumnya memberi tumpuan kepada pengajian dan pelaburan di dalam komputer riba rangkaian-siap. Program ini biasanya berlangsung selama beberapa tahun.

Graduan menjadi pakar Jawatankuasa perhubungan antara pemaju teknologi dan pembuat dasar ekonomi.Pakar dalam dasar teknologi sering menyampaikan kepada jawatankuasa pembuat dasar, membantu organisasi kerajaan atau pelaburan menilai kesahihan pelbagai kursus tindakan dalam satu keputusan teknologi. Mereka juga berkhidmat dengan pengurusan syarikat-syarikat teknologi tinggi untuk menilai teknologi baru muncul dan keuntungan mereka bentuk semula barisan produk untuk memenuhi permintaan tren baru.

Untuk potensi Sarjana Teknologi pelajar Dasar, terdapat banyak institusi yang sangat baik di seluruh dunia. Pelajar di lokasi yang jauh boleh memenuhi syarat-syarat untuk banyak program-program dalam talian. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.