Keystone logo

49 Sarjana Program dalam Pengajian Ekonomi Percukaian 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana
 • Pengajian Ekonomi
 • Percukaian
Bidang pengajian
 • Pengajian Ekonomi (49)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Sarjana Program dalam Pengajian Ekonomi Percukaian

  Adakah anda mempunyai ijazah Sarjana Muda 's dalam Perniagaan, Ekonomi atau Undang-undang dan anda ingin mengambil langkah seterusnya? Bolehkah anda bayangkan diri anda bekerja di perniagaan atau kerajaan? Kemudian Sarjana Cukai boleh menjadi langkah tambahan yang diperlukan ke arah kerjaya impian anda.

  Dengan Sarjana Cukai anda boleh menjadi pakar dalam bidang perniagaan yang disesuaikan dengan keperluan anda, semua bangunan di atas latar belakang yang stabil undang-undang cukai. Tema pusat untuk program Sarjana Cukai adalah urusniaga antarabangsa, pemahaman perakaunan, prinsip dan industri perniagaan. Melalui apa-apa ijazah anda akan dapat lebih memahami hubungan antara syarikat dan amalan undang-undang.

  Pada halaman ini adalah senarai program Sarjana Cukai di seluruh dunia yang akan menawarkan anda kecekapan dalam bidang ini. Jadi, jika anda mencari Sarjana Percukaian, ini adalah halaman yang betul untuk anda.Klik pada mana-mana pautan di bawah dan mengetahui jika Cukai adalah sesuatu yang anda mahu * untuk mengetahui lebih lanjut mengenai!