Keystone logo

2 Sarjana Program dalam Bahasa Bahasa Itali 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana
 • Bahasa
 • Bahasa Itali
Bidang pengajian
 • Bahasa (2)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular locations

  Sarjana Program dalam Bahasa Bahasa Itali

  Ijazah Sarjana adalah pelajar ijazah pascasiswazah yang boleh meneruskan selepas mereka memperoleh ijazah sarjana muda mereka. Kursus-kursus ini cenderung menjadi lebih mencabar, dan yang paling memerlukan sarjana untuk menyelesaikan kertas tesis atau bentuk penyelidikan lain.

  Apakah Master dalam Bahasa Itali? Ijazah ini menawarkan pelajar pemahaman yang lebih teliti mengenai bahasa Itali. Peserta program juga mungkin mengharapkan untuk mempelajari lebih lanjut mengenai budaya, seni dan kesusasteraan Itali. Individu boleh memilih untuk mengkhususkan diri dalam bahasa ini dalam tiga cara utama: meneruskan pendidikan lanjut dalam kajian literatur asing, belajar bagaimana untuk merapatkan penghalang bahasa untuk mendidik orang lain dalam pelbagai subjek, menggunakan bahasa dalam operasi bisnis global atau pindah ke mengajar orang lain apa yang telah mereka pelajari mengenai bahasa Itali.

  Keuntungan mendapatkan Master dalam bahasa Itali termasuk komunikasi yang lebih mudah dan pemahaman yang lebih baik mengenai seni, budaya dan sejarah Itali. Kemahiran yang diperkuat ini boleh membuka banyak pintu berkaitan dengan peluang kerjaya, dan secara umumnya membantu menjadikan kehidupan pelajar lebih bermanfaat.

  Mengurangkan harga muktamad untuk mendapatkan tuan di kawasan akademik ini sukar kerana perubahan harga bergantung kepada negara mana pelajar merancang untuk hadir. Adalah idea yang baik untuk melakukan sedikit kajian mengenai tuisyen dan yuran sebelum membuat komitmen.

  Kerana keseluruhan titik Master dalam Bahasa Itali adalah untuk mendapatkan pemahaman bahasa yang lebih teliti, mereka yang menyelesaikan kursus mungkin mengharapkan sejumlah besar pekerjaan tempatan dan asing untuk membuka mereka. Sesetengahnya termasuk pengurus sumber manusia, guru, penterjemah, penterjemah untuk sarikata filem dan pengarang suara, eksekutif pengiklanan dan juga editor atau penulis untuk majalah di seluruh dunia dan penerbitan lain. Tahap ini tentunya adalah satu serba guna, dan peluang kerjaya bagi mereka yang telah memperolehnya kelihatan hampir tidak berkesudahan.

  Pelajar boleh memilih untuk mengambil kursus untuk ijazah ini di peringkat tempatan atau di seluruh dunia, tetapi mereka juga boleh mendapatkan pendidikan yang sama dalam bidang ini dalam talian juga.Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama