Keystone logo

0 Sarjana Program dalam Pengajian Seni Animasi Animasi 3D 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
Bidang pengajian
    Bahasa (0)Sains Hayat (0)Pengajian Ekonomi (0)Fesyen (0)Kajian Sukan dan Senaman (0)Pengajian Kejuruteraan (0)Kemahiran Hidup (0)Kemajuan Diri (0)Pengajian Kemampanan (0)Pengajian Kemanusiaan (0)
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Tiada program memenuhi kriteria carian anda. Sila perhalusi penapis anda.

Clear filters

Sarjana Program dalam Pengajian Seni Animasi Animasi 3D

Pernahkah anda mendapati diri anda berharap anda dapat menghidupkan idea paling liar anda dalam dunia 3D? Adakah anda sentiasa mahu menggunakan seni dan animasi dalam kerjaya anda? Dengan animasi 3D, apa sahaja boleh dilakukan.

Semasa ijazah animasi 3D, anda belajar cara menggunakan perisian untuk mencipta watak dan persekitaran yang realistik, dan cara menghidupkannya menggunakan teknik pembingkaian kunci. Anda juga akan dapat menemui prinsip animasi seperti pemasaan, jarak, keterlaluan dan banyak lagi. Selain itu, anda akan berpeluang untuk menyelami bidang industri yang lain, seperti reka bentuk grafik bergerak atau penggubahan kesan visual.

Ijazah dalam animasi 3D boleh membuka banyak pintu. Anda boleh menjadi animator watak 3D, mencipta model 3D untuk industri permainan, atau bahkan membuat animasi web. Anda juga boleh memilih untuk bekerja dalam pengeluaran filem dan televisyen atau kesan khas. Dengan latihan dan pengalaman yang mencukupi, anda juga boleh menjadi seorang animator atau pengarah bebas.

Tidak kira di mana ijazah anda membawa anda, anda akan mempunyai peluang untuk menjadi kreatif dan menggunakan teknologi canggih. Siapa tahu? Mungkin anda akan menjadi nama besar seterusnya dalam animasi 3D.

Tuan A diperolehi selepas pelajar melengkapkan program ijazah sarjana muda. Untuk mendapatkan tuan, anda biasanya perlu melengkapkan 12 hingga 18 kursus kolej yang sering melibatkan melengkapkan ujian komprehensif dan / atau tesis.