Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 7 Sarjana dalam Lafayette, Amerika Syarikat 2024

7 Sarjana Program dalam Lafayette, Amerika Syarikat 2024

Gambaran keseluruhan

Bandar Lafayette adalah keempat terbesar di negeri Louisiana. Ia merupakan pusat pelancongan utama terutamanya yang terhutang kepada Creole dan budaya Cajun yang mempunyai pengaruh yang besar di rantau ini. Bandar ini mempunyai empat institusi pengajian tinggi yang menawarkan program dalam bidang seni bina dan kejururawatan di antara banyak yang lain.

Amerika Syarikat kekal sebagai destinasi paling popular di dunia untuk pelajar antarabangsa. Universiti di AS mendominasi kedudukan dunia dan negara ini juga menawarkan pelbagai lokasi pengajian yang menarik. Sistem universiti negeri disubsidi sebahagiannya oleh kerajaan negeri, dan mungkin mempunyai banyak kampus yang tersebar di seluruh negeri, dengan ratusan ribu pelajar.

Tuan A diperolehi selepas pelajar melengkapkan program ijazah sarjana muda. Untuk mendapatkan tuan, anda biasanya perlu melengkapkan 12 hingga 18 kursus kolej yang sering melibatkan melengkapkan ujian komprehensif dan / atau tesis.

Baca lagi

Penapis

  • Sarjana
  • Amerika Syarikat
Bidang pengajian
    Bahasa Sains Hayat Pengajian Ekonomi Fesyen Pengajian Kejuruteraan Kemahiran Hidup Kemajuan Diri Pengajian Kemampanan Pengajian Kemanusiaan Kewartawanan dan Komunikasi Massa
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian