Keystone logo

28 MSc Program dalam Pengajian Perniagaan Perniagaan Risikan Perniagaan 2024

Penapis

Penapis

  • MSc
  • Pengajian Perniagaan
  • Perniagaan
  • Risikan Perniagaan
Bidang pengajian
  • Pengajian Perniagaan (28)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

MSc Program dalam Pengajian Perniagaan Perniagaan Risikan Perniagaan

Belajar bagaimana untuk menjalankan perniagaan adalah penting untuk meningkat ke atas dalam mana-mana kerjaya. Belajar tentang teknologi kerana ia terpakai kepada perniagaan adalah cara yang baik untuk menonjol dalam permohonan pekerjaan. Belajar tentang perniagaan perisikan-bidang yang baru dan menarik dalam perniagaan adalah cara yang baik untuk tout diri sebagai satu keperluan bagi mana-mana syarikat yang berjaya.

Apakah MSc Perisikan Perniagaan? Ringkasnya, MSc Perisikan Perniagaan mengambil tumpuan kepada data perniagaan dan bagaimana untuk mentafsirkannya. Pelajar cenderung untuk belajar tentang analisis data, pengekstrakan, dan teknologi untuk membantu perniagaan yang ditubuhkan atau usahawan up-dan-datang. Program sering lepas daripada satu hingga tiga tahun pengajian.

Pengetahuan tentang sistem maklumat dan bagaimana untuk mentafsir data yang terdapat di dalamnya adalah skillset amat wajar dalam dunia perniagaan yang bersaing.Maklumat yang terdapat di dalam pangkalan data mana-mana perniagaan mengandungi jawapan yang berharga mengenai apa perniagaan yang boleh memperbaiki untuk terus berjaya. Mendapatkan MSc Perisikan Perniagaan menawarkan beberapa jaminan pekerjaan dengan baik membayar kerjaya di kawasan yang amat diperlukan untuk sebarang jenis perniagaan.

Kos MSc Perisikan Perniagaan bergantung kuat di mana program tersebut terletak dan panjang program ini. Ini adalah kawasan yang agak baru pengajian bagi banyak universiti, jadi anda perlu untuk menyelidik program anda dengan baik untuk memastikan anda mendapatkan yang anda mahu di sekolah yang anda mahu dengan tuisyen yang anda inginkan.

Terdapat pelbagai kerjaya yang berjaya yang boleh anda dapati dengan MSc Risikan Perniagaan, termasuk penganalisis sistem komputer. Gaji median bagi apa-apa kerjaya di Amerika Syarikat pada tahun 2012 adalah kira-kira $ 79,000. Kerjaya lain termasuk peluang dengan penguatkuasaan undang-undang dan industri pendidikan.Setiap satu daripada kawasan-kawasan ini memerlukan pakar untuk melihat dan menganalisis data mereka untuk menarik keluar maklumat tertentu.

Terdapat pelbagai program yang disediakan dari universiti yang berbeza. Bagi pelajar yang memerlukan jadual yang lebih fleksibel atau belajar dari jauh, kursus dalam talian adalah biasanya boleh didapati. Anda mungkin perlu menghantar markah ujian, surat cadangan, transkrip, dan Bahasa Inggeris skor kecekapan jika anda adalah seorang pelajar antarabangsa.

Pangkalan data yang luas kami mempunyai banyak program-program kualiti yang berbeza untuk dipilih. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.