Keystone logo

40 MSc Program dalam Pengajian Pemasaran Pemasaran Pengurusan Pemasaran 2024

Penapis

Penapis

  • MSc
  • Pengajian Pemasaran
  • Pemasaran
  • Pengurusan Pemasaran
Bidang pengajian
  • Pengajian Pemasaran (40)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

MSc Program dalam Pengajian Pemasaran Pemasaran Pengurusan Pemasaran

Jika anda pernah berminat dalam bagaimana perniagaan mempromosikan diri mereka sendiri, kemudian masuk ke MSc Pengurusan Pemasaran mungkin untuk anda. Ijazah ini menyediakan pelajar untuk menghadapi cabaran baru dalam dunia pemasaran di internet dan melalui pelbagai media, sama ada iklan dalam talian, iklan majalah, iklan televisyen, atau lebih.

Apakah MSc Pengurusan Pemasaran? Ijazah ini mengajar pelajar bagaimana untuk mengendalikan semua jenis teknologi yang berbeza, dari Internet untuk alat dan seterusnya menyelidik. Ia juga membantu anda belajar dengan lebih baik bagaimana untuk menyelia pasukan bekerja pada strategi pemasaran yang berbeza, itulah sebabnya banyak kursus memerlukan kelas pengurusan program sebelum anda walaupun bermula. Anda akan belajar kepimpinan di samping strategi pemasaran yang berjaya untuk pelbagai khalayak.

Terdapat pelbagai universiti dan institusi yang menawarkan program Sarjana Pengurusan Pemasaran.Oleh itu, kos akhir program yang diberi bergantung kepada di mana kursus tersebut diambil dan berapa banyak kursus ini perlu disiapkan. Bergantung kepada di mana anda pergi dan apa jenis kajian anda telah selesai, anda mungkin perlu mengambil lebih atau kurang kursus untuk mencapai tahap anda. Penyelidikan pilihan anda dengan baik untuk memastikan sesuatu program akan memenuhi keperluan anda.

Dengan MSc Pengurusan Pemasaran, anda harus mampu untuk mengetuai pasukan pemasaran di syarikat mana-mana sahaja anda pergi. Dari penyelidikan dan analisis untuk pembangunan, anda akan mempunyai keupayaan untuk mengambil bahagian dalam projek pemasaran setiap langkah perjalanan. Anda juga mungkin mempunyai cara-cara untuk mula membina perniagaan anda sendiri dan mempromosikan perniagaan lain menggunakan strategi, penyelidikan, dan teknik analisis yang telah anda pelajari melalui program anda.

&nbsp

Terdapat banyak universiti yang berbeza yang menawarkan program MSc Pengurusan Pemasaran.Bagi mereka yang tinggal jauh dari sebuah universiti dengan program seperti itu, kelas-kelas dalam talian sering disediakan untuk menamatkan pengajian anda. Untuk bermula dalam pengajian siswazah anda hari ini, mencari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.