Keystone logo

16 MSc Program dalam Pengurusan Kualiti 2024

Penapis

Penapis

 • MSc
 • Pengajian Pengurusan
 • Pengurusan Kualiti
Bidang pengajian
 • Pengajian Pengurusan (16)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  MSc Program dalam Pengurusan Kualiti

  Memperoleh Sarjana Sains (MSc) Ijazah adalah matlamat yang sangat ganjaran akademik yang menetapkan pelajar untuk bekerja sebagai pakar dalam bidang pengajian mereka, yang membawa kepada kerjaya sepanjang hayat dan kemungkinan mencapai ijazah kedoktoran.

  Pelajar boleh memilih untuk mendapat MSc dalam Pengurusan Kualiti, yang merupakan tahap yang memberi tumpuan kepada sistem kualiti, pembangunan pengurusan dan peningkatan kualiti. Pendidikan awam mempunyai tempat belajar tentang persekitaran perniagaan antarabangsa, kewangan, menguruskan orang, perancangan prestasi dan mewujudkan sistem pengurusan mampan. Pelajar boleh memberi tumpuan kepada makanan istimewa mereka minati, seperti keselamatan makanan dan pengurusan kualiti atau sains analitikal dengan penyelidikan dan pengurusan kualiti.

  Manfaat memilih untuk mendapat MSc dalam Pengurusan Kualiti adalah berbeza-beza. Pelajar mungkin akan belajar untuk menguruskan persekitaran, orang dan situasi yang sesuai dengan bidang khusus mereka yang dipilih berkesan.Tahap maju boleh membolehkan individu untuk maju dalam persekitaran korporat untuk memikul tanggungjawab yang lebih dan mendapatkan lebih banyak wang.

  Kos untuk mendapatkan ijazah ini, yang biasanya mengambil masa tiga tahun, berbeza-beza bergantung kepada sekolah yang dipilih dan tumpuan khusus. Pelajar teliti perlu menyelidik mana-mana institusi untuk memastikan program yang sesuai dengan keperluan mereka.

  Pelajar yang mencapai MSc Pengurusan Kualiti pergi untuk bekerja di pelbagai industri, termasuk tenaga, farmaseutikal, perkhidmatan makanan dan amal. Mereka mungkin bekerja sebagai pengurus kebolehpercayaan, juruaudit kualiti, pemeriksa makanan atau pemeriksa teknikal, antara banyak pilihan lain. Hampir setiap industri memerlukan pengurusan kualiti dari beberapa macam, bermakna pilihan pelajar boleh dikatakan tidak berkesudahan.

  Pelbagai universiti menawarkan pilihan dalam talian dan antarabangsa untuk mendapat MSc yang dalam Pengurusan Kualiti.Kelas Internet membenarkan fleksibiliti untuk pelajar yang juga bekerja atau yang tidak tinggal berdekatan dengan universiti pilihan mereka. Untuk bermula dengan program, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.