Keystone logo

10 MSc Program dalam Pemasaran Fesyen 2024

Penapis

Penapis

 • MSc
 • Fesyen
 • Pemasaran Fesyen
Bidang pengajian
 • Fesyen (10)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

   MSc Program dalam Pemasaran Fesyen

   Pengurus dengan asas yang kukuh dalam perniagaan dan silang budaya komunikasi antarabangsa yang diperlukan dalam industri fesyen untuk bertindak balas kepada keperluan pasaran yang berdaya saing dan asas pengguna yang semakin meningkat. Sarjana Sains (MSc) dalam Pemasaran Fesyen boleh memberikan pandangan yang menyeluruh di dalam industri fesyen dan menawarkan kursus-kursus yang menangani keperluan pemasaran bidang yang sangat kompetitif ini.

   Pelajar yang berminat boleh bertanya, apa yang MSc Pemasaran Fesyen? MSc Pemasaran Fesyen adalah pelajaran yang membolehkan setengah-setengah pelajar dengan pengetahuan asas dan perlu untuk berkesan menangani komunikasi dan promosi fesyen. Para pelajar boleh belajar untuk menangani tuntutan kebudayaan dan intelektual penonton global industri 's dalam masyarakat yang sentiasa berubah. Pelbagai kursus disediakan, termasuk pengurusan runcit, amalan perniagaan yang maju, pemasaran dalam umur dan jenama pengurusan global, di antara pilihan-pilihan lain.

   Dengan memilih untuk belajar pemasaran fesyen, pelajar boleh mendapat manfaat daripada program ijazah yang menyediakan asas yang kukuh pemasaran, komunikasi dan perniagaan antarabangsa. Pelajar juga akan memahami semua bidang utama peruncitan dan pemasaran fesyen antarabangsa, termasuk pembangunan produk, gelagat pengguna, pengurusan jenama, analisis pasaran global dan barangan.

   Bergantung kepada institusi dan negara di mana ia terletak, kos pendaftaran akan berbeza-beza. Bakal pelajar perlu menyelidik sekolah dengan teliti untuk maklumat mengenai yuran dan untuk menentukan program terbaik sesuai dengan keperluan masing-masing.

   Siswazah dari program ini boleh berada dalam permintaan yang tinggi untuk pelbagai jawatan di dalam industri fesyen, terutamanya dalam pengurusan jenama, pemasaran dalam talian atau cetak, barangan fesyen atau pembangunan produk.Jawatan-jawatan telah menjadi sangat kompetitif, jadi pelajar yang mendapat MSc dalam bidang yang boleh membangunkan asas-asas perniagaan yang kukuh untuk memahami bagaimana kerja-kerja industri dan untuk melanjutkan peluang mereka untuk mendapatkan pekerjaan selepas tamat pengajian.

   Program ini menawarkan pilihan antarabangsa dari beberapa universiti. Kedua-dua kelas dalam talian dan di kampus ditawarkan, dan pelajar dengan akses terhad kepada kemudahan yang boleh mendapat manfaat daripada pilihan berasaskan Internet. Jadual fleksibel sambilan atau kursus sepenuh masa mungkin juga terdapat. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.