Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan pelbagai MSc dalam Bhs Jerman 2024

1 MSc Program dalam Bhs Jerman 2024

Gambaran keseluruhan

Graduan Ijazah Sarjana Sains (MSc) umumnya mendapati bahawa selepas menerima ijazah mereka, mereka berada pada kedudukan yang lebih baik untuk kemajuan kerjaya dan mempunyai pelbagai pilihan daripada yang mereka lakukan sebelum ini. Ijazah Sarjana ditawarkan dan diiktiraf di kebanyakan negara sebagai menambah nilai kepada set kemahiran siswazah dan pengetahuan profesional.

Jerman dituturkan di 45 buah negara, tetapi kepentingannya menjangkau jauh di luar julat geografi. Apakah MSc Jerman? A Sarjana Jerman adalah ijazah lanjutan tertumpu kepada bahasa, sejarah dan budaya. Bahasa ini biasanya diucapkan dalam perniagaan antarabangsa dan sains. Jerman menghabiskan lebih banyak wang bercuti daripada mana-mana kumpulan lain di dunia. A ijazah lanjutan dalam bahasa ini menyediakan kedua-dua nilai praktikal dan relevan global.

Nakhoda biasa di Jerman berkembang kefasihan dan pengetahuan teori linguistik pelajar.Ia menyediakan rendaman dalam seni dan sastera yang dihasilkan oleh budaya ini dan biasanya merangkumi bidang pengkhususan yang dipilih oleh pelajar untuk menyelaraskan dengan kerjaya dan matlamat akademik. Ini membolehkan pelajar untuk memberi tumpuan pada kerja kursus apa yang paling relevan kepada mereka, meningkatkan peluang mereka untuk meningkat peluang gaji dan kerjaya.

Kos MSc Jerman bergantung kepada sekolah dan bilangan jam kredit yang diperlukan untuk siap. Pelajar perlu yakin untuk menentukan kos dan faedah program apabila memilih sekolah.

Ijazah sarjana ini boleh menyediakan graduan untuk bekerja dalam mana-mana profesion global di mana Jerman digunakan, atau dalam kerjaya secara langsung berkaitan dengan budaya Jerman, seperti kajian sejarah muzik atau sastera Jerman. Ia juga boleh meningkatkan kemahiran dan prospek pekerjaan yang profesional dalam bidang-bidang yang bersilang dengan budaya berbahasa Jerman, serta menyediakan siswazah untuk mengajar bahasa ini, budaya, sejarah dan kepada orang lain.

Jika anda mempunyai latar belakang di Jerman dan mahu memanfaatkan pengetahuan ini untuk memajukan kerjaya anda, pertimbangkan untuk mendaftar untuk memulakan tahap ini hari ini. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lagi

Penapis

 • MSc
 • Bahasa
 • Bhs Jerman
Bidang pengajian
 • Bahasa (1)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Bidang pengajian yang berkaitan