Keystone logo

42 MSc Program dalam Pengajian Teknologi Teknologi Maklumat Data Raya 2024

Penapis

Penapis

  • MSc
  • Pengajian Teknologi
  • Teknologi Maklumat
  • Data Raya
Bidang pengajian
  • Pengajian Teknologi (42)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

MSc Program dalam Pengajian Teknologi Teknologi Maklumat Data Raya

Tahap 's master pendidikan direka untuk menyediakan pelajar dengan kefahaman yang mendalam tentang bidang tertentu. Selepas tamat pengajian, anda perlu bersedia untuk memasuki kerjaya anda dengan pengalaman dan pengetahuan yang anda perlukan. Ijazah dalam jurusan ijazah yang berkaitan biasanya diperlukan untuk memasuki Program Sarjana Sains (MSc).

Apakah yang dimaksudkan dengan MSc dalam Big Data? Program ini adalah sebahagian daripada kajian teknologi maklumat yang memberi tumpuan kepada bahagian perniagaan dan analisis kewangan IT. Walaupun kajian data yang besar biasanya hanya melibatkan organisasi dan analisis yang banyak maklumat, pengaturcaraan dan sokongan kemahiran boleh juga diajar dalam program-program jenis ini. Para pelajar juga boleh menggabungkan pengumpulan dan pemprosesan data dalam kajian mereka sementara mendapat pengalaman kerja.

Pelajar yang memilih untuk mengkaji faedah data yang besar dengan mengamalkan dan mengembangkan kemahiran berfikir, pengurusan dan komunikasi kritikal yang akan menjadi penting kepada kejayaan mereka selepas tamat pengajian.Pendapatan ijazah sarjana juga meningkatkan Potensi Pendapatan dan peluang kerjaya.

Bayaran yang berkaitan dengan mendapat Ijazah Sarjana Sains dalam Big Data bergantung kepada banyak faktor. Sekolah, program, tempoh kajian, dan status pelajar semua akan memainkan peranan dalam menentukan kos. Adalah bijak untuk menyelidik pelbagai program sebelum mendaftar.

Kebanyakan graduan data besar memasuki bidang IT. Oleh kerana sifat data yang besar, fokus yang diberikan terhadap analisis maklumat untuk kelebihan perniagaan yang berdaya saing, yang bermaksud graduan biasanya paling sesuai untuk jawatan pengurusan. Dengan pengetahuan perniagaan tambahan, ia adalah mungkin untuk mencari kerja di jabatan-jabatan lain, terutama dalam pengurusan dan pembangunan projek. Walaupun jarang berlaku, ia juga mungkin untuk bekerja sebagai profesional IT biasa dalam sokongan teknikal atau pengurusan sistem.

Untuk memulakan pengajian anda dalam data yang besar, mencari program yang memenuhi keperluan khusus anda.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.