Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan pelbagai MA dalam Bhs Inggeris dalam Freiburg, Jerman 2023

1 MA Program dalam Bhs Inggeris dalam Freiburg, Jerman 2023

overview

Di barat daya bandar Jerman rehat Freiburg. Ia mempunyai lombong perak di Mount Schauinsland bahawa dari segi kewangan dan ekonomi menyokong bandar. Ia adalah rumah kepada terkenal Albert Ludwig Universiti Freiburg bersama-lain pertubuhan pendidikan dan penyelidikan.

Kajian dalam fokus Inggeris pada kemahiran yang diperlukan untuk bertambah bercakap penguasaan dan kefahaman membaca. Kursus Bahasa Inggeris memperbaiki arahan pelajar terhadap bahasa dan menyediakan alat-alat untuk berkesan mengemudi dunia di mana bahasa Inggeris menjadi semakin meluas.

Jerman adalah destinasi hebat untuk scholarsand antarabangsa mempunyai sistem pendidikan tinggi yang berkualiti tinggi. Nilai tahap ini pendidikan telah bertambah baik dengan ekonomi yang kukuh Jerman 's. Pelajar luar negara menikmati taraf hidup yang sangat baik dalam persekitaran yang selamat dan selamat. Berlin ialah ibu kota.

MA adalah ijazah sarjana dianugerahkan kepada pelajar yang telah menamatkan program pengajian kemanusiaan atau seni halus mata pelajaran seperti sejarah, komunikasi, falsafah, teologi atau Bahasa Inggeris. Sarjana Muda Sastera biasanya memerlukan kerja kursus, penyelidikan dan peperiksaan bertulis.

read_more

filters

 • MA
 • Jerman
 • Bahasa
 • Bhs Inggeris
fields_of_study
 • Bahasa (1)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format

  related_fields_of_study