Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Yeshiva University

Yeshiva University

Yeshiva University

pengenalan

Misi dan Sejarah

Di Sekolah Kerja Sosial Wurzweiler, misi kami dicerminkan oleh sejarah kami. Kami membuka pintu kami di Yeshiva University pada tahun 1957 sebagai satu-satunya sekolah kerja sosial siswazah Amerika di bawah naungan Yahudi dalam persekitaran universiti.

Sepanjang sejarah kami dan dengan sokongan penuh Universiti, kami telah menjangkau kawasan pilihan raya yang semakin meluas. Walaupun kami bermula sebagai sekolah kerja sosial untuk pekerja kumpulan, mencerminkan keperluan agensi komunal Yahudi untuk kakitangan yang bersedia dengan baik dalam disiplin ini, kami bergerak pantas untuk menawarkan urutan kerja kes penuh.

Pada tahun 1974, dengan bantuan geran demonstrasi daripada Federation of Jewish Philanthropies of New York, kami melancarkan urutan kerja sosial komuniti. Ini menjadi sebahagian daripada tawaran tetap Wurzweiler, dengan kursus dalam pentadbiran dan penyelidikan yang direka khusus untuk pelajar kami.

Pada tahun 1984, kurikulum telah disusun semula untuk memenuhi keperluan yang semakin meningkat dalam bidang tersebut dan untuk membolehkan pelajar kami menjadi lebih biasa dengan komputer dalam agensi perkhidmatan sosial, sementara perubahan tambahan mencerminkan piawaian akreditasi yang berkembang.

Kami memulakan pengajian kedoktoran dalam kebajikan sosial pada tahun 1966, memberikan ijazah DSW, Doktor Kebajikan Masyarakat. Pada April 2000, selepas kajian kendiri dan kajian luar yang intensif, Jabatan Pendidikan Negeri New York meluluskan menukar jawatan ijazah kepada PhD, Doktor Falsafah dalam Kebajikan Masyarakat.

Kami meraikan ulang tahun keemasan kami dengan persidangan akademik utama di New York City pada tahun 2007, dan akreditasi kami oleh Suruhanjaya Akreditasi Majlis Pendidikan Kerja Sosial baru-baru ini disahkan semula sehingga Jun 2025.

Sekali pandang

  • Kelas kecil yang diperibadikan menyediakan konsep untuk mempraktikkan teori.
  • Fakulti yang pakar dalam bidang mereka dan kakitangan akademik yang menawarkan bimbingan.
  • Fleksibiliti dalam format dari sepenuh masa hingga separuh masa dan waktu kelas yang mudah sepanjang minggu dan Ahad.

Jadikan Keghairahan Anda Menjadi Kerjaya

Pengajar dan kakitangan akademik kami komited untuk memupuk komuniti pembelajaran, penglibatan dan rangkaian yang inklusif. Graduan program kami mendapati diri mereka dalam kerjaya merentas sekolah, organisasi bukan untung, hospital, organisasi komuniti, amalan swasta dan banyak lagi.

Testimoni Pelajar

Lokasi

  • New York

    West 185th Street,500, 10033, New York

    Soalan