Keystone logo
Victoria University of Wellington

Victoria University of Wellington

Victoria University of Wellington

pengenalan

Antara yang Terbaik

Victoria University of Wellington adalah nombor satu di New Zealand untuk keamatan penyelidikan berkualiti tinggi, dan berada dalam kedudukan 2 peratus teratas daripada 18,000 universiti di dunia mengikut Kedudukan Universiti Dunia QS 2022. Kami mempunyai hubungan rapat dengan perniagaan negara, kerajaan dan komuniti penyelidikan saintifik. Kami terletak di bandar yang selamat, padat, kreatif dan berkembang maju yang sesuai untuk kehidupan pelajar.

Apabila anda belajar di Victoria University of Wellington , anda akan terdorong untuk berfikir secara bebas dan mendapat inspirasi untuk berjaya. Anda akan membina asas yang kukuh untuk kejayaan yang boleh membantu anda membawa kerjaya anda ke peringkat seterusnya. Anda akan belajar daripada ahli akademik dan penyelidik bertaraf dunia, dan mendapat manfaat daripada hubungan rapat kami dengan perniagaan, kerajaan dan komuniti penyelidikan saintifik New Zealand. Kami menawarkan pelajar pilihan lebih daripada 80 program dan disenaraikan dalam 1 peratus teratas universiti dunia untuk 18 bidang mata pelajaran. Universiti ini mempunyai Five Stars Plus dalam penarafan kecemerlangan QS Stars 2022 dan lima bintang dalam setiap lapan kategori yang diaudit—seni dan budaya, kedudukan subjek, kebolehpasaran, kemudahan, keterangkuman, pengantarabangsaan, penyelidikan dan pengajaran.

Kami di sini untuk menyokong anda

Sebagai pelajar antarabangsa, anda akan menerima sokongan daripada pasukan berdedikasi di kampus— Te KahupapaWellington University International —dari saat anda memohon, hingga ketibaan anda dan sepanjang pengajian anda. Pelajar juga boleh mengakses pelbagai perkhidmatan Universiti untuk membantu anda berjaya dalam pelajaran anda. Ini termasuk bantuan pengajian tambahan, perancangan kewangan, sokongan untuk pelajar kurang upaya, kaunseling sulit dan nasihat tentang kesihatan dan kesejahteraan. Victoria University of Wellington menawarkan pelajar peluang untuk maju dalam kerjaya mereka, daripada program profesional yang menumpukan pada latihan praktikal di tempat kerja dan projek penyelidikan dunia sebenar, kepada program kepimpinan yang unik dan peluang untuk belajar di luar negara di negara lain sebagai sebahagian daripada ijazah anda. Pada masa ini terdapat 35 negara untuk dipilih, termasuk Singapura, Mexico, Denmark dan Hong Kong.

Lokasi pelajar yang ideal

Victoria University of Wellington mempunyai tiga kampus yang tersebar di pusat Wellington, semuanya berdekatan dengan pengangkutan awam, tarikan tempatan, hiburan dan kafe. Di Universiti, anda akan belajar di bandar yang bertenaga, kreatif, padat dan selamat dalam persekitaran semula jadi yang indah. Wellington sesuai untuk kehidupan pelajar. Untuk membantu anda menetap, berkawan dan melibatkan diri dalam komuniti Universiti, pelajar digalakkan untuk menyertai salah satu daripada lebih 100 kelab dan persatuan Universiti, yang terdiri daripada kumpulan budaya hingga pasukan sukan.

Cari masa depan anda

Apabila anda belajar di Victoria University of Wellington , anda akan terdorong untuk berfikir secara bebas dan mendapat inspirasi untuk berjaya. Anda akan membina asas yang kukuh untuk kejayaan yang boleh membantu anda membawa kerjaya anda ke peringkat seterusnya. Cari masa depan anda dengan Victoria University of Wellington .

Kedudukan

Victoria University of Wellington, salah satu institusi tertua di New Zealand, mempunyai pandangan global yang kukuh dan reputasi antarabangsa untuk kecemerlangan akademik. Kami sentiasa berada di kedudukan antara universiti terbaik di dunia—antara 2 peratus teratas daripada 18,000 universiti dalam Kedudukan Universiti Dunia QS 2022, dan antara 1 peratus universiti teratas dalam 18 mata pelajaran.

Akreditasi

Akreditasi EFMD EquisAkreditasi AMBAAkreditasi AACSB

Lokasi

  • Wellington

    Kelburn Parade, 6012, Wellington

Soalan