Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Vantage Travel International

Vantage Travel International

Vantage Travel International

pengenalan

SELAMAT DATANG ke dunia perjalanan dan kegembiraan kami

Kami di Vantage Travel menawarkan cuti di seluruh dunia dan perkhidmatan perjalanan.

Kami juga berbangga menjadi DMC khusus dan berpengalaman di Amerika Syarikat dan Mesir. Kami memberi tumpuan kepada keperluan perjalanan dan keinginan anda. Kami berada di sini untuk menyokong anda merancang dan mengambil keputusan yang tepat untuk memenuhi keperluan perjalanan anda, sepadan dengan anggaran anda dan mencipta kenangan manis yang tahan lama yang luar biasa.

Kami ingin memberitahu anda bahawa anda akan dihargai sebagai pengunjung dan jika anda menjadi pelanggan, maka harapkan yang terbaik dari kami. Kami menegakkan piawaian yang tinggi di dalam syarikat kami supaya anda tidak perlu menjalani hari yang buruk semasa perjalanan percutian / perniagaan anda. Tidak peduli apa sebab di balik perjalanan anda, kami akan menampung anda dengan perkhidmatan terbaik yang terdapat di pasaran.

111550_pexels-photo-297755.jpeg

Tentang kita

Kami juga pakar dalam perjalanan perniagaan untuk menampung profesional yang perlu memenuhi tarikh akhir. Pasukan kami boleh membantu anda melakukan perkara-perkara berikut: penerbangan rizab, hotel buku, lapangan terbang pemindahan, mendapatkan limos, membuat jadual perjalanan, dan cari tempat untuk bersiar-siar.

Kami telah menyediakan perkhidmatan perjalanan yang sukar ditandingi ke lokasi yang indah sejak tahun 2009. Kami menumpukan pada memaksimumkan keseronokan pengalaman pelanggan kami ketika mereka melakukan perjalanan melalui beberapa negara yang paling luar biasa di dunia.

Sama ada Piramid Mesir yang indah, bazar kuno Turki, Calat Alhambra Sepanyol, Alam Semulajadi New Zealand, Kecantikan Perancis, Kebudayaan England atau bahkan pantai Mediterranean yang indah di Greece dan banyak destinasi lain, kami akan membawa anda di sana.

Vantage Travel International dan rakan-rakannya menjamin bahawa anda akan berpuas hati dengan pengalaman perjalanan yang perlu kami sediakan. Tidak lama lagi menunggu dan isu-isu yang tidak dijangka, sudah tiba masanya untuk anda pergi dengan mudah dan selesa.

111552_pexels-photo-346885.jpeg

Biografi

Rakan saya dan saya bersemangat untuk mengembara dunia yang kami percaya ia menjadikan kami bahagia dan menikmati kehidupan. Kami suka melibatkan diri dan memberi inspirasi kepada orang di mana-mana dan benar-benar percaya bahawa perjalanan boleh mengubah kehidupan masyarakat dan mempromosikan keamanan. Kekuatan perjalanan keupayaan komunikasi, meningkatkan pengalaman dan penerimaan antara satu sama lain. Kita mungkin berfikir orang lain berbeza sehingga kita pergi dan mengetahui bahawa kita semua hanya manusia.

Raed mempunyai pengalaman yang panjang dalam industri pelancongan mulai tahun 1987 sebagai pensyarah Mesir dan pengarah pelancongan, pendidik perjalanan dan pengendali pelancongan kemudian dia menjadi pengarah urusan Vantage Travel Sejak tahun 2009, sementara Maggie bermula sebagai Penasihat Antarabangsa tetapi minatnya untuk perjalanan dan dia hasrat untuk memberi anaknya kesempatan untuk menjadi anak global dan mengetahui dunia di sekelilingnya mendorongnya untuk meninggalkan kehidupan undang-undang formal dan menyertai industri ini yang penuh kasih sayang yang membuatkan dia dan orang lain gembira.

Visi kami untuk Vantage Travels International selalu memberi orang perjalanan sepanjang hayat; sama seperti apa yang telah kita alami sendiri, dan kami berharap perkhidmatan kami akan membuat anda jatuh cinta dengan dunia juga.

Kami berdua merupakan sebahagian daripada dan disokong oleh sekumpulan dua profesional berpengalaman dalam Vantage Travel International . Kami teruja untuk memulakan dialog, belajar tentang anda, bekerjasama merancang percutian seterusnya atau perjalanan perniagaan anda dan melihat senyuman kepuasan di wajah anda ...

Raed dan Maggie

111551_pexels-photo-219014.jpeg
 • Destinasi Teratas: Destinasi utama kami yang beroperasi di Mesir, Greece, Dubai, UK, Jerman, Perancis, Itali, New Zealand, Oman, Bahrain, Sepanyol, dan Turki. Kami juga menyediakan kapal pesiar sungai Eropah serta pelayaran sungai Mesir.
 • Pengkhususan: Kami mengkhususkan diri dalam produk yang direka khusus bersama dengan perkhidmatan yang sangat peribadi dalam waktu luang atau perjalanan perniagaan.
 • Perjalanan terkini: Kami telah berada di seluruh dunia dan perjalanan kami baru-baru ini ke New Zealand, Australia, UK, dan Jerman.

Lokasi

 • New York

  477 68th Street Brooklyn, NY 11220, , New York

  • Auckland

   Auckland, New Zealand

   Program

    Institusi juga menawarkan:

    Soalan