Keystone logo
University of San Francisco - School of Nursing and Health Professions

University of San Francisco - School of Nursing and Health Professions

University of San Francisco - School of Nursing and Health Professions

pengenalan

School of Nursing and Health Profession mengikuti misi University of San Francisco untuk memberikan pendidikan seni liberal yang berakar pada tradisi Jesuit mengenai kepelbagaian, keadilan, dan perspektif global. Dalam menyokong misi ini, para pelajar di Sekolah Kejururawatan dan Profesion Kesihatan adalah sebahagian daripada salah satu bandar yang paling menarik dan pelbagai untuk penyampaian penjagaan kesihatan yang progresif di negara ini. Graduan berfungsi sebagai pengamal yang berpengetahuan, inovatif dan berpengalaman dalam penjagaan kesihatan.

Visi

Sekolah Profesion Kejururawatan & Kesihatan di University of San Francisco memajukan misi universiti dengan menyiapkan profesional kesihatan untuk menangani penentu kesihatan, mempromosikan dasar dan advokasi dan menyediakan kompas moral untuk mengubah penjagaan kesihatan untuk meningkatkan ekuiti dan positif mempengaruhi kualiti, penghantaran, dan akses.

Misi

Misi School of Nursing & Health Profession (SONHP) adalah untuk memajukan pendidikan profesion kejururawatan dan kesihatan dalam konteks tradisi Jesuit. Sekolah menggunakan pendekatan dinamik dan inovatif dalam pendidikan sarjana dan siswazah untuk mempersiapkan profesional untuk domain praktik semasa dan masa depan. Tujuannya adalah untuk menghubungkan pengalaman bilik darjah, klinikal dan lapangan dengan berkesan dengan harapan untuk kecekapan, kasih sayang, dan keadilan dalam penjagaan kesihatan, perlindungan dan promosi dalam konteks standard akademik tertinggi.

Nilai

Bersesuaian dengan nilai teras universiti, nilai-nilai Sekolah Kejururawatan dan Profesion Kesihatan adalah Menciptakan dan mengekalkan persekitaran yang mempromosikan kecemerlangan dalam usaha akademik profesion kesihatan berdasarkan saling menghormati, ketelusan, kerjasama, profesionalisme, kreativiti, kepelbagaian , kepekaan budaya, dan kerohanian. Menunjukkan nilai-nilai peribadi integriti, kecemerlangan akademik, rasa hormat terhadap diri dan orang lain, kasih sayang dan perhatian, pertumbuhan peribadi, tanggungjawab, dan kebertanggungjawaban, profesionalisme, semangat untuk keadilan, dan kesihatan dan kesejahteraan diri. Positif mempengaruhi amalan kejururawatan dan persekitaran penjagaan kesihatan dengan mempromosikan: kesihatan dan kesejahteraan, holistik, perawatan berpusatkan pesakit, advokasi pesakit, semangat praktik penyelidikan dan bukti, peningkatan keselamatan dan kualiti, perawatan yang menjimatkan, teknologi yang muncul yang seimbang dengan humanistik pendekatan, pembuatan keputusan profesional dan beretika, peningkatan akses ke perawatan, terutama bagi penduduk yang rentan, infrastruktur kesihatan awam yang berkesan, dan, pembelajaran sepanjang hayat. Misi, visi, dan nilai-nilai Sekolah Kejururawatan & Profesion Kesihatan termasuk dalam buku panduan pelajar siswazah dan sarjana. Selain itu, mereka dimasukkan ke dalam kurikulum siswazah dan sarjana dan merupakan komponen penting dalam proses penilaian pelajar. Pelajar melaksanakan misi, visi, dan nilai-nilai Sekolah Kejururawatan dan Profesion Kesihatan dalam penilaian akhir program mereka, penilaian kursus untuk pengalaman praktik, ujian kursus, dan kecekapan dan hasil akhir kursus.

PsyD Psikologi Klinikal dari USF SONHP.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

 • San Francisco

  920 Mason Street San Francisco, CA 94129, , San Francisco

 • Orange

  St. Joseph Center 480 South Batavia St., CA 92868, Orange

  • Sacramento

   1, Capitol Mall suite 100, CA 95814, Sacramento

   • Pleasanton

    6120 Stoneridge Mall Rd #150, CA 94588, Pleasanton

    Soalan