Keystone logo
University of New York in Prague (UNYP)

University of New York in Prague (UNYP)

University of New York in Prague (UNYP)

pengenalan

Mengenai UNYP

University of New York in Prague (UNYP) diasaskan pada tahun 1998 dan menawarkan ijazah Universiti Amerika dan Czech yang disampaikan sepenuhnya dalam bahasa Inggeris dari bandar Eropah tengah Prague. UNYP mempunyai sejarah panjang dan perkongsian ijazah dengan State University of New York, khususnya, The State University of New York, Empire State College (SUNY, ESC). UNYP kekal sebagai salah satu institusi pengajian tinggi bahasa Inggeris terbesar di Republik Czech.

Sarjana Muda, Sarjana, MBA, dan Ph.D. Program di Prague

UNYP menawarkan akreditasi Sarjana Muda, Sarjana, MBA, dan Ph.D. program Bahasa Inggeris sebagai institusi pengajian tinggi yang diiktiraf secara rasmi di Republik Czech, dan dengan kerjasama universiti antarabangsa berprestij di Amerika Syarikat dan Eropah.

Universiti New York di Prague terdiri daripada empat sekolah utama UNYP Perniagaan, Psikologi, Hubungan Antarabangsa dan Komunikasi & Media. Melalui empat sekolah unik ini, UNYP menyampaikan ijazah sarjana muda bertauliah Czech dan Amerika dalam Pentadbiran Perniagaan, Komunikasi & Media, Pembangunan Kanak-kanak, Seni Media Digital, Teknologi Maklumat, Hubungan Antarabangsa, Bahasa & Kesusasteraan Inggeris, Sains Politik dan Psikologi. UNYP juga menawarkan program Pentadbiran Perniagaan selama tiga tahun dengan tumpuan dalam Kewangan, Pemasaran, Pengurusan Sukan dan Sumber Manusia.

Lokasi

  • Prague

    University of New York in Prague Londýnská 41 , 120 00 , Prague

Soalan