Keystone logo
The University of Law Business School Online

The University of Law Business School Online

The University of Law Business School Online

pengenalan

76780_ScreenShot2018-05-21at10.39.37PM.png

Dengan hubungan rapat antara undang-undang dan perniagaan, masuk akal bahawa seorang pakar dalam pendidikan undang-undang dilengkapi dengan baik untuk mengembangkan sekolah perniagaan yang sangat baik.

Dengan tumpuan yang teguh pada pembelajaran praktikal, Sekolah Perniagaan Undang-undang Universiti bertujuan untuk membuat pelajar bekerja dan bersedia untuk berjaya di tempat kerja. Kami bangga untuk mewujudkan persekitaran pembelajaran yang tepat untuk anda mencapai aspirasi perniagaan anda.

Kedudukan & akreditasi

Banyak program Perniagaan Universiti yang diakreditasi oleh Institut Pengurusan Chartered (CMI) yang berprestij dan para pelajar akan mendapat manfaat daripada diploma CMI sebagai tambahan kepada gelar mereka apabila berjaya diselesaikan.

Pelajar dalam program yang diiktiraf juga akan mendapat keahlian percuma kepada CMI untuk tempoh kursus mereka dan selama satu tahun selepas selesai. Manfaat termasuk akses ke perpustakaan pengurusan terbesar UK, akses kepada portal sumber dalam talian, nasihat daripada pengurus penggajian dan akses kepada komuniti mentor CMI dalam talian.

Kebolehpasaran

Keupayaan bekerja adalah di tengah-tengah semua yang kita lakukan di Sekolah Perniagaan.

Pasukan majikan kami akan memberi nasihat satu sama lain tentang cara untuk berjaya melibatkan diri dengan kenalan perniagaan dari para perunding utama UK seperti IBM, Lloyds of London dan Price Waterhouse Coopers (PwC), yang akan anda jumpai melalui acara, bengkel dan lawatan kepada organisasi, membolehkan anda melihat langsung bagaimana perniagaan beroperasi di dunia nyata.

Sambungan

76779_ScreenShot2018-05-21at10.39.46PM.png

Rekod dan pengalaman kami sebagai Universiti Undang-undang telah membolehkan kami menubuhkan hubungan di seluruh dunia dalam sektor perundangan dan perniagaan, dan melalui sambungan ini, kami memahami betapa pentingnya untuk mempunyai peluang untuk berhubung dengan bakal majikan ketika Anda mulai kerjaya anda.

Itulah sebabnya kami telah membangunkan hubungan global yang kuat dengan perniagaan dan majikan untuk memberikan peluang rangkaian yang sangat baik.

Lokasi London

Program pascasiswazah di The University of Law School School diajarkan di Bloomsburycampus London kami di tengah-tengah hab komersial ibukota dan di salah satu kawasan yang paling ramai di London.

Banyak kursus kami juga boleh didapati 100% secara dalam talian.

Kursus kami

76781_ScreenShot2018-05-21at10.40.04PM.png

Universiti Perniagaan Law School menawarkan pelbagai program pascasiswazah di UK termasuk:

 • Pengurusan Perniagaan Strategik MSc
 • Kepimpinan MSc dan Pengurusan Sumber Manusia
 • Pemasaran Antarabangsa MSc
 • Pengurusan Kewangan Korporat MSc
 • Perakaunan Global MSc

Kami juga menawarkan kursus Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) yang telah dibangunkan untuk profesional dari mana-mana disiplin yang ingin memajukan peranan mereka sekarang atau meningkatkan kerjaya mereka untuk maju ke dalam pengurusan kanan dan peranan kepimpinan.

Kami menawarkan dua program yang membolehkan anda membuat pengkhususan dalam Undang-undang Antarabangsa atau Keusahawanan.

 • Keusahawanan MBA
 • Undang-undang Antarabangsa MBA

Banyak kursus kami juga boleh didapati 100% secara dalam talian.

Lokasi

 • London

  Store St, Fitzrovia, , WC1E 7DE, London

 • UK Online

  UK Online, United Kingdom

  Soalan