Keystone logo
University of Warmia and Mazury in Olsztyn MSc dalam Kejuruteraan Proses dan Perlindungan Alam Sekitar
University of Warmia and Mazury in Olsztyn

MSc dalam Kejuruteraan Proses dan Perlindungan Alam Sekitar

3 Semesters

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Di kampus

* percuma, yuran pendaftaran 85 PLN

pengenalan

Fakulti Sains Alam Sekitar ( University of Warmia and Mazury in Olsztyn , Poland) dan Fakulti Mekanik dan Kejuruteraan (Universiti Sains Gunaan di Offenburg, Jerman) mempelawa untuk memohon kursus sarjana yang telah dijalankan sejak 2008/2009 untuk pelajar antarabangsa. Kursus bermula pada semester musim bunga/musim panas. Satu semester akan dibelanjakan di Offenburg dan satu semester di Olsztyn. Pada semester ketiga, pelajar boleh memilih tempat pengajian mereka. Selepas berjaya menamatkan tiga semester, pelajar memperoleh "double MSc" dan dianugerahkan sijil dari kedua-dua universiti.

Semua pelajar mengambil bahagian dalam projek dunia sebenar, selain menghadiri kuliah dan kelas makmal. Pelajar menyelesaikan masalah berkaitan penggunaan alam sekitar dengan menggunakan pelbagai teknologi. Mereka belajar cara menggunakan teknik penyelidikan lanjutan untuk membuat kesimpulan tentang keadaan persekitaran. Graduan kami mempunyai kemahiran dan sikap yang diperlukan untuk kerjaya yang berjaya dalam industri atau institusi akademik.

Tempoh

  • 3 semester (1.5 tahun)
  • Pengajian bermula pada bulan Februari tahun akademik tertentu.

Bahasa

  • Inggeris
  • ECTS 90

Kelayakan

Selepas berjaya menamatkan tiga semester, pelajar memperoleh "double MSc" dan dianugerahkan sijil dari kedua-dua universiti. Pelajar menyelesaikan masalah berkaitan penggunaan alam sekitar menggunakan pelbagai teknologi. Mereka belajar cara menggunakan teknik penyelidikan lanjutan untuk membuat kesimpulan tentang keadaan persekitaran. Graduan kami mempunyai kemahiran dan sikap yang diperlukan untuk kerjaya yang berjaya dalam industri atau institusi akademik.

Keizinan profesional

Graduan boleh mendapatkan pekerjaan di syarikat antarabangsa yang berurusan dengan bioteknologi dalam kejuruteraan dan perlindungan alam sekitar, industri, loji biogas dan biorefinery, dalam badan pentadbiran kerajaan negeri dan tempatan, di institut penyelidikan, atau meneruskan pendidikan mereka dalam Ph.D. pengajian.

Kemasukan

Kurikulum

Yuran Pengajian Program

Mengenai Sekolah

Soalan