Keystone logo
University Of South Dakota

University Of South Dakota

University Of South Dakota

pengenalan

Sebagai universiti paling bersejarah di negeri ini, kami berakar umbi dalam tradisi. Tetapi kami juga melihat ke arah masa depan, memberikan anda kemahiran baharu dan kaedah pembelajaran fleksibel yang anda perlukan untuk mengemudi dunia yang semakin kompleks.

Kampus USD 274 ekar yang indah terletak di sepanjang tebing di atas Sungai Missouri di tenggara South Dakota. Daripada keindahan bersejarah Old Main kepada teknologi termaju yang ditempatkan di Bangunan Perubatan & Sains Lee, anda akan mengalami gabungan tradisional dan kontemporari di kampus University Of South Dakota . Sejak penubuhannya pada tahun 1862, USD telah memanggil bandar kecil Vermillion yang selamat sebagai rumah. Apabila kedua-duanya berkembang dalam saiz dan populasi, kampus dan bandar terus menikmati hubungan yang saling menguntungkan yang membantu memupuk inovasi dan mencipta peluang menarik untuk pelajar dan penduduk.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

Lokasi
 • Vermillion

  E Clark St,414, 57069, Vermillion

  • facebook
  • twitter

Program

  Institusi juga menawarkan:

  Soalan