Keystone logo
University of Phoenix Online

University of Phoenix Online

University of Phoenix Online

pengenalan

Apabila University of Phoenix diasaskan lebih daripada tiga dekad yang lalu, kelebihan generasi Baby Boom hanya bertukar menjadi 30 dan komputer peribadi pertama diperkenalkan.

Misi Universiti Phoenix adalah untuk menyediakan akses kepada peluang pendidikan tinggi yang membolehkan pelajar untuk mengembangkan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk mencapai matlamat profesional mereka, meningkatkan produktiviti organisasi mereka, dan memberikan kepimpinan dan perkhidmatan kepada komuniti mereka.

Maksudnya

 • Untuk memudahkan pembelajaran pelajar kognitif dan berkesan - pengetahuan, kemahiran, dan nilai - dan untuk mempromosikan penggunaan pengetahuan itu di tempat kerja pelajar.
 • Untuk membangunkan kecekapan dalam komunikasi, pemikiran kritis, kerjasama, dan penggunaan maklumat, bersama dengan komitmen untuk pembelajaran sepanjang hayat untuk meningkatkan peluang pelajar untuk kejayaan kerjaya.
 • Untuk memberikan arahan yang menjembatani jurang antara teori dan amalan melalui ahli fakulti yang membawa ke bilik darjah mereka bukan sahaja penyediaan akademik yang canggih tetapi juga kemahiran yang datang dari amalan semasa profesion mereka.
 • Untuk menyediakan Pendidikan Am dan arahan asas dan perkhidmatan yang menyediakan pelajar untuk melibatkan diri dalam pelbagai kurikulum universiti.
 • Untuk menggunakan teknologi untuk mewujudkan mod yang berkesan dan cara pengajaran yang memperluas akses kepada sumber pembelajaran dan meningkatkan kerjasama dan komunikasi untuk pembelajaran pelajar yang lebih baik.
 • Untuk menilai pembelajaran pelajar dan menggunakan data penilaian untuk meningkatkan sistem pengajaran / pembelajaran, kurikulum, arahan, sumber pembelajaran, kaunseling dan perkhidmatan pelajar.
 • Dianjurkan sebagai institusi untung untuk memupuk semangat inovasi yang memberi tumpuan kepada penyediaan kualiti akademik, perkhidmatan, kecemerlangan, dan kemudahan kepada orang dewasa yang bekerja.
 • Untuk menjana sumber kewangan yang diperlukan untuk menyokong misi Universiti.

Faedah University of Phoenix Online

Dalam konteks ini, Dr. John Sperling, seorang pakar ekonomi berpendidikan Cambridge, dan usahawan berpindah profesor, menjangkakan pertemuan tenaga teknologi, ekonomi dan demografi yang akan mengembalikan kepulangan pekerja dewasa ke pendidikan tinggi.

Dia melihat keperluan yang semakin meningkat untuk institusi yang sensitif dan dirancang di sekitar ciri-ciri pembelajaran dan situasi kehidupan penduduk dewasa bekerja. Beliau mencadangkan bagaimana institusi akan mempelopori pendekatan baru dalam kurikulum dan reka bentuk program, kaedah pengajaran, dan perkhidmatan pelajar. Kepercayaan ini akhirnya menghasilkan penciptaan Universiti Phoenix dan mereka terus memberi inspirasi kepada misi, tujuan, dan strategi Universiti hari ini.

Misi dan Tujuan

- Menghadiri kelas pada waktu dan tempat yang sesuai dengan jadual anda.
- Lengkapkan 100% pendidikan anda melalui Internet, termasuk semua pentadbiran, pendaftaran, dan pembelian buku.
- Dapatkan ijazah pendidikan dalam talian anda dalam masa dua atau tiga tahun.
- Ambil kelas satu demi satu selama 5 hingga 6 minggu setiap satu, supaya anda boleh memberi tumpuan kepada setiap subjek.
- Memperoleh kemahiran dan kepakaran yang tinggi dengan program yang sentiasa dikemas kini.
- Belajar dari gabungan teori dan pengalaman praktikal yang paling berkesan; semua fakulti memegang ijazah tuan atau doktor dan bekerja di bidang yang mereka ajar.
- Belajar dengan profesional berpengalaman lain dari pelbagai syarikat dan organisasi di seluruh negara, dan di seluruh dunia.
- Memohon kerja kursus anda dengan segera di persekitaran kerja anda.
- Memperoleh manfaat daripada universiti dalam talian terkemuka di negara ini, yang formatnya dalam talian telah terbukti berjaya untuk beribu-ribu graduan sejak tahun 1989.
- Latihan profesional dan pendidikan terdahulu boleh digunakan untuk memenuhi beberapa keperluan kredit.
- Pembiayaan tersedia.
- Kos tuisyen mungkin boleh ditolak cukai.
- University of Phoenix Online Pendidikan kolej dalam talian layak untuk kebanyakan pelan pembayaran balik majikan.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

Lokasi
 • Phoenix

  Online Campus University of Phoenix 3157 E. Elwood St.,

  Soalan