Keystone logo
University of Mount Olive Online

University of Mount Olive Online

University of Mount Olive Online

pengenalan

Ditubuhkan pada tahun 1951, University of Mount Olive adalah sebuah institusi swasta berakar dalam seni liberal dengan mentakrifkan nilai-nilai Kristian. Universiti ini serantau diiktiraf oleh Persatuan Selatan Kolej dan Suruhanjaya Sekolah di Kolej Universiti (SACSCOC).

Sebagai, agama, institusi swasta serantau yang diiktiraf, Universiti Mount Olive mewujudkan persekitaran untuk individu untuk mencapai kejayaan maksimum, meletakkan keutamaan pelajar atas segala-galanya. profesor dilakukan, pelajar terlibat, dan saiz kelas kecil komponen pendekatan pembelajaran holistik mereka untuk menggalakkan pertumbuhan peribadi dan profesional.

Akreditasi

The University of Mount Olive diiktiraf oleh Persatuan Selatan Kolej dan Sekolah Suruhanjaya Kolej untuk menganugerahkan syarikat bersekutu, sarjana muda dan ijazah sarjana. Menghubungi Suruhanjaya di Kolej pada 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30.033-4.097 atau hubungi 404-679-4500 untuk soalan mengenai akreditasi Universiti Mount Olive.

Dasar Diskriminasi: The University of Mount Olive tidak mendiskriminasi atas dasar bangsa, jantina, warna kulit, keturunan etnik, umur, atau kecacatan dalam pentadbiran kakitangan dan dasar pendidikan. Ia mengakui semua pelajar yang layak mana-mana kaum, warna kulit, negara asal atau etnik kepada semua hak-hak, keistimewaan, program, dan aktiviti umumnya diberikan atau disediakan kepada pelajar.

Lokasi

  • Mount Olive

    634 Henderson Street Mount Olive, NC 28365, , Mount Olive

    Soalan