Keystone logo
University Of Montana Western

University Of Montana Western

University Of Montana Western

pengenalan

Ditubuhkan pada tahun 1893, Montana Western adalah institusi yang komited untuk pengajaran, pembelajaran, dan kejayaan pelajar.

Untuk meningkatkan komitmen itu, fakulti dan kakitangan kami merancang Experience One, sebuah program pendidikan yang unik dalam pendidikan tinggi awam. Pelajar di sini mengikuti satu kursus pada satu masa, yang membolehkan mereka tidak hanya menumpukan perhatian pada satu bidang penerokaan tetapi untuk melibatkan diri dalam pembelajaran langsung dan nyata.

Ahli fakulti pemenang anugerah kami memberi tumpuan kepada satu kumpulan pelajar pada satu masa, yang sering merangkumi pengalaman belajar di komuniti, tempat perniagaan, taman negara, padang, dan sungai. Anggota kakitangan kami yang berdedikasi memastikan bahawa pelajar Montana Western mendapat bimbingan dan sokongan dari hari pertama.

Hasilnya, lebih dari satu dekad setelah Experience One dibuat, sangat luar biasa. Pelajar di Montana Western menyelesaikan apa yang mereka mulakan. Kami memimpin negara dalam pertumbuhan pendaftaran, peratusan kursus yang diselesaikan, jumlah darjah, bahkan rata-rata beban kredit yang diambil oleh pelajar. Semua ini menambah hingga lebih sedikit masa yang terbuang, lebih sedikit dolar yang terbuang, dan pembelajaran yang lebih besar. Graduan kami sangat kompetitif, sama ada memasuki pasaran kerja atau melanjutkan pelajaran.

Semua ini berlaku dalam persekitaran yang luar biasa, bandar Dillon yang menawan dan meriah, yang dikelilingi oleh banjaran gunung dan lembah yang indah di barat daya Montana dan di pinggir barat ekosistem Greater Yellowstone.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Dillon

    South Atlantic Street,710, 59725, Dillon

    Soalan